Find gerningsmændene: Fire mellemøstlige mænd voldtog 21-årig kvinde

Foto: Shutterstock.com

En 21-årig kvinde bled udsat for en grov voldtægt, da hun natten til søndag var i byen. Fire mellemøstlige mand overfaldt og voldtog pigen i løbet af natten, og nu leder politiet efter de mistænkte.

Der arbejdes på højtryk for at finde fire mellemøstlige mænd, der natten til søndag voldtog en blot 21-årige piger, der var i byen.

Episoden fandt sted i Holstebro, hvor den 21-årige pige var i byen, og her har hun forklaret, at hun blev overfaldet og dernæst voldtaget af fire mænd bag den Røde Plads ved Musikteateret i Holstebro.

Politiet leder derfor efter vidner, der måtte have set de fire mænd i Holstebros natteliv. Det skulle være sket omkring klokken 02:30 og fandt sted mellem musikteateret og storåen.

Signalement

Den 21-årige kvinde har ikke kun haft mulighed for detaljeret at fortælle om den ene mand, der beskrives som følgende.

Mand på mellem 190-195 cm. Slank, sort fuldskæg, sort hår redt i en sideskildning og tatoveret i stærke farver på højre underarm.

De tre andre mænd beskrives alle som værende mellem 160-170 cm høje. Alle mænd var af mellemøstligt udseende og de talte alle sammen dansk uden accent. Det oplyser Midt- Og Vestjyllands Politi til medierne.

Hvis du har informationer, der kan hjælpe politiet med identiteten af de fire mænd, så bedes du rette henvendelse til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.

Læs også

Vedtaget: En SMS bag rettet koster nu et klip

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip