Fire asylansøgere voldtog 14-årig pige på asylcenter: Nu har de fået deres straf

Foto: Shutterstock

Fire asylansøgere er blevet fængslet efter at have voldtaget en blot 14-årig pige.

Fire asylansøgere er blevet fængslet i Tyskland for et seksuelt overgreb på en 14-årig skolepige. Det skriver Daily Mail.

Læs også

Drabssag har skabt raserende debat: 'Mænd skal tage affære'

Alle fire tiltalte blev fundet skyldige i voldtægt af den blot 14-årige pige. Voldtægten fandt sted på Halloween i 2019. To af de tiltalte blev også fundet skyldig i alvorlig legemsbeskadigelse. 

Ulm Regional Court har dømte mandag to mænd og to drenge for at have voldtaget den kun 14-årige. Inden voldtægten havde de drukket hende fuld og tvunget hende til at tage med dem tilbage til deres bolig på asylcenteret. 

En 28-årig mand fik to og tre måneders fængsel uden prøveløsladelse for voldtægten. En 26-årig mand fik samme fængselsdom for at bidrage til voldtægten, for voldelig legemsbeskadigelse og for at give ulovlige stoffer til en mindreårig. 

To 17-årige drenge blev idømt såkaldte ungdomsstraffe på to år og tre måneder hver - også uden prøveløsladelse. Den ene blev fundet skyldig i voldtægt og grov legemsbeskadigelse, og den anden blev fundet skyldig i voldtægt. 

I retten blev det forklaret, hvordan de fire tiltalte bedøvede pigen og voldtog hende flere gange på et asylcenter i byen Illerkirchberg i Alb-Donau i den tyske delstat Baden-Württemberg. 

De havde tidligere givet pigen alkohol og overtalt hende til at følge med dem tilbage til deres bolig, viste beviser. 

Dagen efter overgrebet fandt sted, fortalte pigen det til sine forældre og fik til politiet. 

De tiltalte, der er fra henholdsvis Irak og Afghanistan, forblev tavse i retten, men to indrømmede delvist deres skyld mod slutningen af retssagen. 

Ifølge det tyske medie t-online.dk, var der i starten af retssagen fem tiltalte, herunder en 15-årig iransk dreng, der kendte pigen forud for angrebet. Retssagen mod den unge dreng blev dog henlagt.

Læs også

6-årig pige fundet død: 14-årig dreng anholdt

Forud for dommen var både anklagemyndigheden, forsvaret og medanklageren blev enige om, at den 14-årige pige ikke behøvede at vidne i sagen.