Flere politibiler involveret i voldsom biljagt på 17-årig: Da han blev stoppet, blev situationen kun værre

Nicolai Busekist

4 uger siden

|

12/06/2024
112
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er ikke hver dag, at man hører om en biljagt med flere politibiler involveret - og slet ikke med en 17-årig bag rattet.

Dagens topnyheder

Natten til onsdag blev to unge mennesker involveret i en meget voldsom biljagt, som sagtens kunne være endt helt galt.

En bil med to personer blev forsøgt bragt til standsning under en rutinekontrol klokken 01.29 på Tårnborgvej i Korsør. Det stod dog hurtigt klart, at bilisten ikke havde i sinde at stoppe bilen. Det skriver Ekstra Bladet.

Derimod satte han farten op og stak af fra stedet. Det fik naturligvis flere politibiler til at sætte efter bilen, der forsvandt i høj fart, hvorefter den kørte op på Vestmotorvejen.

Da de nåede til Ringsted, besluttede bilisten sig for at vende om og køre retur mod Korsør. Det fik dog ikke politiet til at give op, hvorfor de blev i hælene på ham mod Korsør.

Den voldsomme biljagt kunne være endt helt galt, da den ikke blev stoppet, før den unge bilist ved afkørslen til Slagelse ramte en politibil, der kørte ved siden af ham. Det medførte, at hans bil stoppede, men det var næppe helt frivilligt.

Efter bilen blev bragt til standsning, viste det sig, at det var en kun 17-årig dreng, der sad bag rattet. Ikke nok med det, så havde han også en 16-årige pige med i bilen. De blev begge anholdt og taget med på stationen.

Situationen blev dog kun værre for den 17-årige dreng, der ikke blot blev sigtet for at køre uden kørekort og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Det viste sig nemlig også, at han havde narkotika i blodet, hvorfor han også blev sigtet for narkokørsel.

Her tænker man, at det naturligvis ville have være mere end nok, men i forbindelse med en visitation af den unge dreng fandt politiet også en dolk. Af denne grund blev en sigtelse for overtrædelse af knivloven også smidt oven i hatten.

Selvom den 17-årige dreng endte med en hel del sigtelser, fik både han og den 16-årige lov til at forlade politistationen klokken 04.41. Politiet oplyser desuden, at de sociale myndigheder er underrettet om sagen.