Flugtbilist påkørte 11-årig pige: Nu er hun død

Foto: Shutterstock

Fredag aften blev en 11-årig pige påkørt af en flugtbilist. Politiet oplyser, at hun nu er afgået ved døden.

Fredag aften fandt en forfærdelig og tragisk ulykke sted i Hunseby på Lolland.

Læs også

12-årig pige overfaldet og misbrugt

Lørdag formiddag har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyst, at en 11-årig pige, der blev påkørt af flugtbilisten, er afgået ved døden.

Det skriver B.T.

"Vi har netop fået oplyst, at hun er afgået ved døden," lød det fra vagtchef Lars Westerweel kort efter kl. 09 lørdag morgen.

I første omgang meddelte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at pigen var i kritisk tilstand, efter hun ved 20-tiden fredag aften blev påkørt af en flugtbilist.

Efterfølgende blev hun hurtigt fragtet til Rigshospitalet, hvor hun blev behandlet med svære kvæstelser efter den forfærdelige ulykke.

Kort efter ulykken fandt sted, blev en 29-årig mand anholdt i sagen. Han vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster i løbet af lørdag eftermiddag.

Allerede før pigen afgik ved døden, stod det klart, at den 29-årig mand skulle stilles for en dommer med et krav om varetægtsfængsling. En af årsagerne til, at der var stillet krav om dette var, at han var påvirket på gerningstidspunktet.

"Jeg kan oplyse, at han er blevet sigtet for spirituskørsel," lød det også fra Lars Westerweel.

Politiet modtog anmeldelsen om ulykken, der skete på Skelstrupevej, kl. 20.19 fredag aften. Det er blevet meddelt, at den kun 11-årige pige blev påkørt og kastet hen over bilen.

Efterfølgende valgte bilisten at stikke af fra stedet. Der var dog vidner til stede på ulykkesstedet, som var i stand til at give en god beskrivelse af bilen.

Læs også

Ung kvinde død i tragisk ulykke

Med afsæt i vidnernes beskrivelsen af bilen, lykkedes det senere for politiet at finde en tilsvarende bil på en ejendom nær ulykkesstedet. Her blev den 29-årige mand anholdt.

 

Dagens Gossip