Folkeskole advarer forældre og børn: Mystisk mand lokker drenge med slik og ture i Legoland

Foto: Polfoto / arkivfoto.

Skolen har nu taget en række forholdsregler i forsøget på at undgå, at børnene ryger i mandens klamme fælde.

I købstaden Varde har der i løbet af de seneste dage været forskellige beretninger om en mystisk mand, der forsøger at komme i kontakt med børn ved at tilbyde dem gratis slik.

Den lokale snak om en mulig børnelokker tog sin begyndelse i onsdags, da en voksen mand forsøgte at komme i kontakt med flere af børnene ved den såkaldte juniorklub ved Lykkegårdskolen.

JydskeVestkysten skriver, at manden - der troppede op ved skolen med et par røde shorts på - spurgte ind til drengenes navne, deres venner med mere.

Han talte påfaldende langsomt, da han med løfter om gratis slik forsøgte at få børnene med i sin bil ved skolen i den sydligedel af Varde.

Nu har lokalpolitiet fået endnu en anmeldelse om en tilsvareden episode ved skolen, hvor en dreng i går eftermiddag blev tilbudt slik af en fremmed person.

Læs også

Hannah Melissa smider fodlænken og føder sit tredje barn

 

Drengen takkede nej til det sukkersøde tilbud fra manden, da han ved tre-tiden troppede op ved skolens multibane, hvor han også tilbød drengen en tur i Legoland.

Begge tilbud blev afvist af drengen, der har givet følgende signalement til politiet:

Omkring 180 centimeter høj, almindelig af bygning, 45-50 år, mørkt hår og med skægstubbe.

Manden bar en hættetrøje med bogstaver foran, og han var iført forvaskede cowboybukser, da han søndag eftermiddag forsøgte at få kontakt til drengen på boldbanen.

- Det kan være den samme mand, som tilbød børn slik ved Lykkesgårdskolen onsdag, siger Ken Glavind fra Lokalpolitiet i Varde til JydskeVestkysten.

.

Dagens Gossip