Forfærdelig ulykke: Lastbilchauffør levende begravet

Foto: Shutterstock.com

En lastbilchauffør så døden i øjnene, da det ene dæk på lastbilen pludselig eksploderede. Det resulterede i, at chaufføren kørte galt, og blev begravet under en stor bunke jord.

Havde det ikke været for en tilfældig forbipasserende, så havde en lastbilchauffør højst sandsynligt ikke været i live i dag.

Fyns Politi kan i dag fortælle om et forfærdeligt trafikuheld, hvor en lastbilchauffør endte med at blive levende begravet.

Læs også

Uheldet skete på Svendborgvej i Nyborg i løbet af formiddagen i fredags. Lastbilen kom kørende med anhænger, da det ene dæk pludselig eksploderer.

Chaufføren mistede herredømmet over lastbilen, som trak over i den modsatte kørebane. Derefter kørt den videre gennem en række mindre træer, for til sidst at køre ud over en skrænt, så lastbilen delvist endte i grøften og på marken.

Forbipasserende gravede hul til luftvejene

Ulykken resulterede i, at kabinen hvor chaufføren sad, blev fyldt med jord. Chaufføren blev selv fuldstændig tildækket af jord, så han ikke kunne trække vejret.

Heldigvis for chaufføren kom der en forbipasserende forbi, og han reddede chaufførens liv. Han gravede et hul ved chaufførens mund, så kan igen kunne trække vejret.

Manden blev ved chaufførens side og holdt luftvejene frie, indtil redningsberedskabet nåede frem til stedet.

Læs også

Købmand hyldes: Laver sin egen aldersbegrænsning på energidrikke

 

 

Dagens Gossip