Frygteligt: Far og to små børn dræbt i trafikulykke

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

En tragisk ulykke fandt sted på Silkeborgvej i går eftermiddag, da en personbil kolliderede med en lastbil. I personbilen sad en 34-årig mand og hans to børn, og de omkom alle ved ulykken.

Sent ud på eftermiddagen skete en frygtelig ulykke på Silkeborgvej lidt nord fra Brædstrup, da en bil kørte frontalt sammen med en lastbil. I første omgang var der tale om, at tre personer var omkommet i ulykken, men politiet kunne endnu ikke informere om hvem.

“Det er en lastbil og en personbil, der er stødt frontalt sammen,” fortalte politiets vagtchef Jesper Brian Jensen fra Sydøstjyllands Politi ifølge Ritzau.

Læs også

Nægter sig skyldig i spirituskørsel - Ifølge promillen burde han være i koma

Ud på aftenen opdaterede politiet så på Twitter, og her kunne de berette, at de havde underrettet de pårørende, og det viste sig at være en familiefar på 34 år samt hans søn på syv år og datter på et år, som omkom i ulykken.

Chokeret lastbil chauffør

I lastbilen sad en 34-årig kvinde, og hun kom også til skade under ulykken. Hendes skader var dog af den mindre slags, til gengæld oplyser politiet, at kvinden var meget chokeret over hændelsen, og hun blev kørt til hospitalet kort efter.

Det vides endnu ikke, hvordan kollisionen mellem personbilen og lastbilen opstod. Politiet afspærrede vejen i flere timer, blandt andet for at undersøge, hvor det gik galt.

Vejen er dog åben igen, og derfor kan trafikken fortsætte som normalt på vejen, der går fra Silkeborg til Horsens.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

 

Dagens Gossip