Politiet gjorde vanvidsfund ved et tilfælde: Du gætter ikke, hvad man fandt hos 29-årig mand

Skrevet af Mathias Busekist

5 uger siden

|

12/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet sender umiddelbart en tak til de højere magter.

Dagens topnyheder

Onsdag udførte Nordjyllands Politi en aktion ved en adresse i Aalborg Øst, hvor man havde tænkt, at man ville finde alt andet end stoffer.

Men efter at være trådt ind i den 29-årige mands lejlighed, fandt man mere end 100 kilo amfetamin, som altså blev fundet ved et tilfælde.

Politiet var nemlig ankommet til adressen i Aalborg Øst i en anden politiforretning - faktisk rettet mod en helt anden mand.

Det var derfor også et tilfælde, at den 29-årige mand var i lejligheden, og bare et endnu større tilfælde, at man fandt de store bunker af stoffer.

Torsdag blev den 29-årige mand så varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for - sammen med en anden medgerningsmand - at have været i besiddelse af samlet 127 kilo amfetamin.

Det bekræfter anklager Mathias Peterson over for Nordjyske.

Politiet mener, at han - sammen med den anden mand - i perioden mellem marts til onsdag har hentet 84 ud af de 127 kilo amfetamin i Tyskland, hvoraf de allerede havde solgt otte kilo narko videre.

Grundlovsforhøret mod manden blev holdt for lukkede døre. 

Men den 29-årige nægter sig skyldig i sigtelserne og ville heller ikke udtale sig under grundlovsforhøret, oplyser anklageren.