Grådig tyveknægt ville stjæle families bil: Det kom han hurtigt til at fortryde

​En familiefar fra Aarhus var hurtig, da en tyv vendte tilbage for at stjæle familiens bil.

Da en familie fra Aarhus-bydelen Åbyhøj søndag ved 13-tiden vendte hjem fra ferie, ventede der dem en kedelig overraskelse. 

Der havde nemlig været indbrud i deres hjem. Det skriver Århus Stiftstidende.

Mens familien havde været bortrejst, havde en indbrudstyv haft held til at bryde et vindue op, hvorefter han havde stjålet flere elektronikvarer samt en nøgle til familiens bil, der dog stadig stod i indkørslen, da familien kom hjem.

Læs også

Efter Morten Jensens død: Familien har nu én bøn til offentligheden

Familien kontaktede straks politiet, der efterfølgende ankom til adressen på Chr. Winthers Vej for at sikre sig spor fra gerningsstedet.

Det skulle imidlertid vise sig, at tyven ikke kendte til udtrykket ‘at stoppe mens legen er god’. For klokken 18.55 samme dag modtog politiet endnu en interessant opringning fra manden i det indbrudsramte hus.

Det skulle nemlig vise sig, at indbrudstyven, en 26-årig mand, var blevet lidt for grådig. For da han ikke havde fået families bil med i første omgang, besluttede han sig for at vende tilbage til adressen efter den.

Læs også

Mand overraskede gruppe af unge kvinder på stranden: Ét blik på mandens krop fik dem til at slå alarm

Den opmærksomme familiefar havde dog straks lagt mærke til den unge mand, som havde lusket rundt på vejen og udvist stor interesse for familiens bil.

Derfor valgte husejeren at tilbageholdt den mistænkelige mand, der i første omgang forsøgte at stikke af, men familiefaren fik ham løbet op og holdt ham fast, indtil politiet nåede frem.

Ved politiets ankomst indrømmede den 26-årige straks, at det var ham, der havde brudt ind i familiens hus. Han fortalte derudover, at han var kørt hjem med tyvekosterne og at han var kommet tilbage for at stjæle bilen.

Betjentene kørte efterfølgende med den 26-årige til hans hjem, hvor han afleverede de stjålne ting tilbage. Herefter blev han kørt på politistationen, hvor han blev anholdt og sigtet for indbrud og for at forsøge at stjæle en bil.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip