Han kørte 11-årig pige ihjel: 'Jeg fortjener den største straf'

Foto: Shutterstock.com

Den 29-årige mand, der fredag aften kørte en 11-årig pige ned, hvorefter han stak af fra gerningsstedet, mener selv, at han 'fortjener den største straf'.

Den 29-årige mand har erkendt sig skyldig i uagtsomt manddrab under skærpende omstændigheder på den blot 11-årige pige, han kørte ned.

Læs også

Flugtbilist påkørte 11-årig pige: Nu er hun død

Det har senioranklager Christina Gregersen afsløret overfor TV 2.

Lørdag ønskede den tiltalte ikke at udtale sig i retten. Forud for retssagen havde han gjort det klart, at han ikke var villig til at ofre sig, hvis ikke dørene blev lukket. Det blev de ikke, og af denne grund udtalte han sig ikke lørdag.

Det gjorde han derimod fredag aften, da han blev anholdt af politiet klokken 20.43.

"I forbindelse med sin anholdelse, sagde han: 'Jeg tror nok, jeg har kørt en ned. Jeg fortjener den største straf'," fortalte Christina Gregersen til TV 2.

Politiet har oplyst, at den forfærdelige ulykke fandt sted fredag aften klokken 20.19, hvor den 29-årige man kom kørende i en varevogn i Hunseby på Lolland. Her påkørte han en 11-årig pige, der kom cyklende.

Pigen blev hårdt kvæstet i forbindelse med påkørslen, og lørdag morgen afgik hun ved døden som følge af sine kvæstelser.

Efter den tragisk ulykke, valgte den unge mand at stikke af fra ulykkesstedet. Dette forhold har han efterfølgende selv erkendt overfor politiet.

Inden det lykkedes politiet at finde og anholde den unge mand, ringede han til en kammerat. Ifølge Christina Gregersen skulle han i dette telefonopkald have fortalt sin kammerat, at han 'har lavet noget rigtig lort'.

Hans promille blev målt til 2.02. Over for politiet har han erkendt, at han i løbet af fredagen har indtaget omkring 12 øl. Politiet fandt adskillige øldåser og -flasker i mandens varevogn, som blev ransaget i forbindelse med hans anholdelse.

Læs også

Madeleine McCanns forældre har ikke givet op

Den 29-årige blev i lørdagens grundlovsforhør varetægtsfængslet frem til 12. maj.

 

Dagens Gossip