Haps! 28-årig mand tog bid af politibil og gik amok efter anholdelse

Foto: Kim Haugaard/Scanpix

To mænd fra Slagelse blev onsdag aften anholdt for en længere række af forseelser. Anholdelsen forløb dog ikke helt problemfrit.

Sent onsdag aften klokken 23.34 fik politiet en anmeldelse om vold begået på en adresse på Marievangsvej i Slagelse.

Her havde to mænd slået en anden mand ned, og ikke længe efter anmeldelsen kunne politiet anholde de mistænkte på Løvegade i Slagelse.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Læs også

Tyveri mod SuperBrugsen gik helt galt: Medarbejder ville stoppe butikstyv, men blev slæbt efter flugtbil

Det viste sig hurtigt, at de to mænd på henholdsvis 20 og 28 år og begge med bopæl på samme adresse i Slagelse havde en lang række af forseelser bag sig i løbet af aftenen.

For udover det voldelige overfald havde de også begået hærværk mod mindst fire parkerede biler på Vestergade. De to mænd havde både ridset bilerne med nøgler og hoppet rundt oven på køretøjerne, og da en forbipasserende mand påtalte deres vandaliserende opførsel, truedede den 20-årige ham på livet med en kniv.

Efter anholdelse af de to gerningsmænd, der begge var tydeligt påvirkede, tog politiet dem med på stationen i Næstved, men denne køretur forløb ikke uden problemer.

Læs også

Forslag: Unge under 18 år skal straffes med bøde for at købe cigaretter

De to mænd var nemlig ikke indstillet på at skulle på udflugt med politiet og gik derfor amok i patruljevognen og på vej fra Slagelse til Næstved. Her spyttede den 28-årige blandt andet flere gange i politiets køretøj, ligesom han på et tidspunkt tog en bid af sædet foran sig.

Torsdag er de to mænd er fortsat i politiets varetægt og er indtil videre sigtet for trusler på livet, for overtrædelse af våbenloven og knivloven og for hærværk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip