Har du set denne mand? Efterlyst af politiet for drabsforsøg

Foto: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser identiteten på en mand, der sættes i forbindelse med et drabsforsøg i Lyngby.

Onsdag 11. juli blev der affyret flere skud fra en bil, der jagtede en anden bil på Lundtoftevej i Lyngby nord for København.

Ingen personer blev ramt ved skudepisoden, men Nordsjællands Politi betragter hændelsen som et drabsforsøg, og nu søger man informationer i sagen.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse, hvori man har frigivet billeder af den bil, hvorfra skuddene blev afgivet, samt  den efterlyste mand, som sætter i forbindelse med skyderiet.

Her ses den efterlyste mand. Foto: Nordsjællands Politi

Den omtalte bil er en sølvgrå BMW 125i med registreringsnummer BS71234, og den efterlyste mand er i 20’erne og mellemøstlig af udseende.

Den efterlyste bil blev stjålet i København i marts, og i går blev den fundet udbrændt i Allerød. Nordsjællands Politi har indikationer på, at bilen efter tyveriet primært har kørt rundt nord for København samt på Vestegnen, og politiet er interesserede i oplysninger om, hvem der har brugt den.

- Vi vil meget gerne høre fra nogen, der har information om manden eller bilen. Det kan både omhandle mandens eller bilens færden, ligesom vi også gerne vil have sat et navn på manden, idet han er interessant for sagen. Jeg kan af efterforskningsmæssige grunde dog ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvorfor han er interessant for sagen, fortæller politikommissær Allan Lørup fra Nordsjællands Politi.

Foto: Nordsjællands Politi

Foto: Nordsjællands Politi

Tirsdag 17. juli blev der ligeledes skudt i Lyngby, og Nordsjællands Politi arbejder ud fra en teori om, at de to skyderier hænger sammen, og at de skyldes en lokal konflikt imellem to kriminelle grupperinger.

- Den slags opførsel er fuldstændig uacceptabel, hvilket er en af grundene til, at vi relativt hurtigt efterlyser en interessant person med billede.

Skyderi i det offentlige rum, og endda ved højlys dag, hører ingen steder hjemme, og derfor efterforsker vi begge skudepisoder intenst, slutter Allan Lørup fra Nordsjællands Politi.

Læs også

Mand på motocross amok på bilist: Ødelagde sidespejl og spyttede hans mor i ansigtet

Billeder af både manden og bilen kan ses nedenfor.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan Nordsjællands Politi kontaktes på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip