‘Hej! Jeg er ved at begå et indbrud’ Politiet måbede over besynderlig opringning i nat

Foto: Shutterstock

En hudløs ærlig mand ringede i nat til politiet for at informere om, at han havde valgte at bryde ulovligt ind.

Onsdag aften omkring klokken 23.12 modtog politiet et opkald, som de formenligt gerne vil have mange flere af i fremtiden.

Det skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

Her modtog ordensmagten nemlig et opkald fra en 67-årig mand fra København, der ved et uheld var blevet låst ude af et hotel. Samtidig var der ingen, der svarede på det telefonnummer, havde havde fået at vide, han skulle ringe til i en lignende situation.

Til mandens held havde en anden gæst lagte mærke til den uheldige 67-årige, hvorefter han havde låst ham ind på hotellet igen.

Læs også

Kvinde benyttede rasteplads-toilet, da hun lagde mærke til hul i døren: Pludselig stak en mand noget gennem hullet

Den uheldige hotelgæsts problemer stoppede dog ikke her. Nøglen til den 67-åriges værelse var nemlig låst inde i et skab på hotellet - sammen med den telefon, som han havde fået oplyst, man kunne ringe til.

Derfor besluttede den 67-årige mand sig for at bryde nøgleskabet op, så han kunne få sin nøgle og komme op på sit værelse.

Inden den lovlige handling valgte han dog lige for en god ordens skyld at kontakte politiet for at informere om hans forehavende.

Læs også: Ramadan-hjælp: Halvdelen var ikke-muslimer

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip