Hel landsby i chok: Ligdele og knogler fra fire teenagere spredt i haver og skov

Foto: Polfoto/Claudia Torrens

Den mystiske sag spreder skræk blandt byens forældre.

Kropsdele og knogler fra fire forskellige teenagere er i løbet af de seneste 11 måneder dukket op rundt omkring i skov og haver på øen Long Island i New York.

Det skriver CNN.

De fire ofre 15-årige Nisa Mickens, 15-årige Miguel Garcia-Moran, 16-årige Kayla Cuevas og 19-årige Oscar Acosta gik alle sammen på det samme gymnasium i landsbyen Brentwood, som ligger på den amerikanske ø.

Det første tegn på den mystiske tragedie dukkede op, da en forbipasserende fandt Nisa Mickens lig på gaden den 13. september. Det var desuden hendes 16 års fødselsdag.

Læs også

Sverige i chok: Kvinde i kørestol gruppevoldtaget over flere timer

Dagen efter blev Kayla Cuevas lig fundet i en baghave. De to piger var bedste veninder og havde været ude for at gå en tur sammen aftenen før. Ifølge den lokale politichef Timothy Sini var pigerne sandsynligvis stadig sammen, da de blev overfaldet. 

Myndighederne har udlovet en dusør på 15.000 dollar (omkring 10.000 danske kroner red.) for informationer, som kan føre til en anholdelse i sagen.

Ni dage senere blev Oscar Acosta og Miguel Garcia-Morans jordiske rester fundet i skovområde med industri i landsbyen. Deres dødsfald bliver undersøgt uafhængigt af hinanden. 

Miguel Garcia-Morans stedfar med et fotografi af ham Foto: Polfoto/AP/Claudia Torrens

Nisa Mickens og Kayla Cuevas skulle være blevet banket til døde, mens Oscar Acosta og Miguel Garcia-Moran ifølge politiet også skulle være ofre for overgreb.

Det lokale politi har endnu ikke anholdt nogen i sagen om de mystiske drab. 

Miguel Garcia-Moran blev ifølge politiet meldt savnet i februar, og Oscar Acosta blev meldt savnet i maj. Det er ikke blevet oplyst, hvordan politiet blev ledt på sporet af deres lig.

Læs også

Far lod sin søn dø i steghed bil - så han kunne købe sex

Miguel Garcia-Morans stedfar har fortalt i medierne, hvordan hans stedsøn pludselig forsvandt, da han var taget hen for at mødes med nogle venner på Brentwood High School. Stedfaderen frygtede efter sigende, at sønnen måske var involveret i en bande. 

Mandag udtalte Timothy Sini, at der skulle være en indikation på bandeinvolvering i alle de fire dødsfald. Han afviste dog at uddybe denne udtalelse yderligere.

Ifølge Timothy Sini forsøger politiet at sikre indbyggernes sikkerhed ved at øge politiets tilstedeværelse og ansætte betjente, som er specialtrænede i forhold til bander. 

 

Dagens Gossip