To hjemmerøvere udsatte 81-årig for sandt mareridt: Væltede hende omkuld og brugte gaffatape

Nils Würtzenfeld

376 uger siden

|

27/04/2017
112
En ældre kvinde fra Hillerød blev onsdag udsat for et voldsomt røveriforsøg. Heldigvis lykkes det hende at skræmme de to hjemmerøvere på flugt.

Dagens topnyheder

Onsdag omkring klokken 12 bankede det på døren hos en 81-årige kvinde, der bor på Skovleddet i Hillerød.

Udenfor døren stod en mand og spurgte, om kvinden ville give et bidrag til en forening.

Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 81-årige takkede nej og fortalte, at hun ingen penge havde, men da hun forsøgte at lukke døren, satte manden pludselig sin fod i klemme, så den ikke kunne lukke.

Samtidig kom en anden mand løbende hen mod døren og sammen fik de skubbet den op, mens den første mand væltede kvinden på gulvet.

Her holdt han hende fast, mens han forsøgte at sætte gaffetape over hendes mund.

Det lykkedes dog ikke, hvilket gjorde, at den 81-årige kvinde råbte høj på politiet.

Det fik til sidst de to mænd til at stikke af fra kvindens hjem. De nåede dog kortvarigt at bevæge sig rundt i hendes bolig, men det menes ikke, at de fik noget med sig.

Kvinden beskriver den mand, som først bankede på døren, væltede hende omkuld og holdt hende fast som 20-30 år og dansktalende uden accent.

Han var iført mørkt tøj med et hvidt logo ved brystet samt en hovedbeklædning, som kunne minde om en kasket eller en sixpence.

Nordsjællands Politi opfordrer borgere til at være ekstra opmærksomme og ikke nødvendigvis åbne døren for folk, de ikke kender. 

Samtidig vil politiet gerne høre fra folk som har observeret noget usædvanligt eller mistænkeligt i området omkring Skovleddet i Hillerød onsdag ved 12-tiden.

Læs også: Borger har fundet menneskeskelet i Hobro