Hun forsøgte at sælge sin 13-årige datters mødom for 156.000 kroner

Foto: Shutterstock.com

En tidligere model skal ind og sidde i 4½ år, og så har hun samtidig mistet forældremyndigheden over sine to børn, da hun forsøgte at sælge sin blot 13-årige datters mødom til en velhavende mand.

Der er mange ting, som man bør sælge, men en af de ting, er bestemt ikke ens 13-årig datters mødom.

Det var ellers, hvad en mor forsøgte og det resulterede i en dom. Hun skal således sidde i fængsel i 4½ år, og så har hun ligeledes mistet forældremyndigheden over datteren og hendes søn.

Læs også

Felix Smith raser: Anmeld det

Den 35-årige tidligere russiske model, Irina Gladkikh manglede penge, og hun ledte derfor efter en mand på nettet, som var villig til at have sex med sin datter mod et stort beløb. Den 13-årige datter var fortsat jomfru, og hun fandt en mand, der var villig til at betale 156.000 kroner for at tage pigens mødom.

Irina Gladkikh fløj derfor til Moskva fra Chelyabinsk, hvor hun skulle mødes med manden, men hun blev i stedet anholdt.

Politiet havde nemlig fået nys om den mulige aftale, og en agent gik derfor undercover og lod som om, at han var villig til at betale de mange penge, for at have sex med datteren.

Da pengene var i moderens taske, blev hun og hendes medskyldige anholdt.

Tog eksplicitte billeder af datteren

Moderen fik hjælp til det hele af to veninder, som også begge blev anholdt i forsøget på at sælge datterens mødom til en velhavende mand. Inden afrejsen mod Moskva havde moren taget flere eksplicitte billeder af datteren, som skulle bruges til at friste en mulig køber.

Hun havde ligeledes fået dokumentation fra lægen på, at hendes datter stadig var jomfru.

I retten erkendte hun sig skyldig, og fortalte følgende:

”Klokken 07:35 fløj min datter og jeg til Moskva. Vi tog til Moskva for at vinde en rig mand, der ville hjælpe os økonomisk, mod at min datter udøvede seksuelle handlinger,” sagde kvinde i retten ifølge engelske The Sun.

Blandt de to medsammensvorne var Yelena Anisimova, der fik opgaven at finde den velhavende mand, der ville dyrke sex med den 13-årige pige mod betaling, og den 25-årige Alina Kukanova, der sad med til bords, da moren skulle modtage betalingen fra den ”falske” køber.

Politiet fortalte, at moren og de to hjælpere alle tre tidligere havde arbejdet som prostituerede.

I dag bor den 13-årige hos sin bedstemor, der officielt er blevet pigens værge.

Læs også

Jan går viralt på at knuse spaghetti med hovedet: Se her hvorfor han gør det

 

 

 

Dagens Gossip