Hunden Ollie reddede mor fra uhyggelig klovne - nu får han prisen som årets helt

Kristine Bugbee

400 uger siden

|

09/11/2016
112
En svensk kvinde fik sit livs forskrækkelse, da hun pludselig blev truet af to uhyggelige klovne, mens hun luftede sin hund. Men den skræmmende oplevelse har nu fået en fin afslutning.

Dagens topnyheder

Anki Rydh var på luftetur med sin hund Ollie ved Långsjöbadet i Stockholm, da to skræmmende klovne pludselig dukkede op ud af det blå og truede hende. Det skriver Aftonbladet.

Mens Anki Rydh stivnede af frygt over at blive konfronteret af de to uhyggeligt udklædt klovne, tog Ollie, en 5-årig boxer, affære for at redde sin ejer. Uden at tøve gik den beskyttende hund til angreb på de farverige gerningsmænd.

De to klovne nærmede sig Anki Rydh og Ollie med en truende mine, og det fik Ollie til at springe frem og bide den ene klovn i armen.

- Jeg hævede min arm og skreg, og derefter gik Ollie til angreb, fortæller Anki Rydh til Aftonbladet.

Hunden Ollie er nu blevet udnævnt til Årets Heltehund 2016 af den svenske kennelklub. En titel, som Anki Rydh er særdeles stolt af, at hendes hund har modtaget.

- Han bed for at beskytte mig - for at beskytte os begge.

Den svenske kennelklub begrunder dens hyldest til boxeren:

- Ollie tog rollen på sig som beskyttende engel, og på den måde forsvarede han sin bange mor, da hun blev angrebet af to udklædte klovne. En klovn skal stå for noget postivt, men denne gang var tilfældet det modsatte. Ved at bide den ene klovn, blev de begge jaget bort. Anki Rydh havde en skytsengel, takket være Ollie.

Anki Rydh fortæller enigt, at Ollie er verdens bedste hund

- Han er min. Verdens sødeste og varmeste hund, fortæller hun til kennelklubben.

For sin heltemodige indsats er Ollie blevet belønnet med et års mad fra Royal Canin og en blød seng. Og selvfølgelig får han også en medalje, som bliver hængt om hans hals ved en ceremoni i Stockholm 3. december.