Indbrud ender i humoristisk anholdelse: Du gætter ikke, hvor tyven blev fundet

22/11/2023 17:13

Mathias Busekist

112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et indbrud gik helt galt for to mænd, som nu kædes sammen med en hel række indbrud.

Mest læste i dag

Film afspejler sjældent virkeligheden. Det sker dog tit på film, at folk gemmer sig i skraldespande, og måske der er noget om snakken?

Det sker nemlig oftest i film, når de er på flugt fra eksempelvis politiet, og tilsyneladende har to tyve suget inspiration til sig direkte fra disse films patværk.

For tirsdag skete det nemlig også i virkeligheden, da Midt- og Vestsjællands Politi rykkede ud i Vindinge i Roskilde.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport, ifølge Ekstra Bladet.

Heraf fremgår det, at en betjent, som ellers havde fri, klokken 10.43 bemærkede, at to tyve var i færd med at begå indbrud i en villa på Mørbjergvænget.

Betjenten ringede straks 112, mens han selv blev ved adressen for at holde øje med de to indbrudstyve,

Da den første patrulje kom frem, stak to mænd af til fods med betjentene lige i hælene. De forsøgte at gemme sig, men den ene blev hurtigt fundet og anholdt i en nærliggende have, skriver politiet.

Den anden indbrudstyv, derimod, formåede at komme lidt længere væk, inden han blev fundet. Han blev dog ikke fundet i en have, men derimod i en skraldespand, hvor han forsøgte at undslippe politiet.

De to anholdte mænd, en 25-årig og en 30-årig fra Litauen, blev taget med til politistationen.

Politiet undersøgte villaen, mens hundepatruljer afsøgte flugtruten for tabte koster.

Politiet har i forbindelse med efterforskningen fundet frem til en hel række indbrud, som de to mænd mistænkes for at stå bag.

De er blandt andet sigtet for et indbrud på Lysholmparken i Osted, hvor de blev opdaget af en borger og stak fra stedet, samt et indbrudsforsøg på Stovdyssevej i Gundsømagle om formiddagen 7. november.