Indbrudstyv begår kæmpe brøler: Da politiet opdagede dette, vidste de straks, hvem de skulle ringe til

En sjusket indbrudstyv fra Odense gjorde det ikke svært for politiet at finde frem til ham.

Hvis man ønsker at slippe godt fra et tyveri, er det formentlig ikke en dårlig idé at have en flugtbil klar.

Det er til gengæld en rigtig dårlig idé, hvis denne flugtbil er en taxa. Det måtte en 44-årig mand fra Odense sande, efter han mandag havde været på spil i Nyborg. Det skriver Fyens.dk.

Klokken var omkring 16:40 mandag eftermiddag, da en beboer på Nørrevoldgade i Nyborg pludselig vågnede på grund af lyde fra underetagen i vedkommendes hjem.

Læs også

Politiet advarer mod truende onani-mail: ‘Man bør slette den’

Da beboeren gik nedenunder for at undersøge den mystiske aktivitet, opdager vedkommende, at en ubuden gæst havde været på spil i stueetagen, hvor alle skuffer var blevet gennemrodet.

Efterfølgende stod det klart, at tyven var kommet ind via kælderen, hvor en rude var var blevet aflistet, ligesom der også her var blevet rodet rundt i jagten på værdier.

Indbrudstyven var dog imidlertid ikke nået særlig langt med de værdier, han havde stjålet fra hjemmet. For på Nørrevoldgade opdagede et kvindeligt vidne en mand udvise mistænkelig adfærd, da han sad og rodede i nogle poser. Efterfølgende tog manden en taxa fra stedet, hvilket kvinden observerede og efterfølgnede kunne oplyse til beboeren.

Læs også

Helvede venter ukendte gerningsmænd: Forsøgte at stjæle fra kirkebøsse

Der blev derfor straks ringet 112, hvorefter det ikke krævede det store politiarbejder at kontakte taxaselskabet for at få oplyst, hvor vedkommenede var blevet sat af.

Det førte Fyns Politi til en adresse, hvor de traf en 44-årige mand fra Odense. Det viste sig hurtigt, at det var ham, der havde begået indbruddet, hvorefter han blev anholdt og sigtet ham for indbrud. Det oplyser vagthavende ved Fyns Politi, Thomas Bentsen til Fyens.dk.

 

Dagens Gossip