Jagtede ekskæreste på motorvej: Politiet efterlyser lastbilchauffør

Ninna Andreasen

387 uger siden

|

14/02/2017
112
Den 25-årige mand havde forbud mod at opsøge sin ekskæreste. Det blæste han stort på.

Dagens topnyheder

Politiet efterlyser nu en lastbilchauffør, som er et vigtigt vidne til en farlig situation, der opstod på motorvejen ved Sorø søndag aften.

Her jagtede en 25-årig mand sin ekskæreste i bil, hvilket førte til en farlig situation. Det skriver sn.dk.

- Sagen handler om en forsmået eks-kæreste, som på trods af et polititilhold alligevel har valgt at opsøge sin eks-kæreste. Derefter fulgte han efter hende i bil og var skyld i en farlig situation på motorvejen, fortæller politikommissær Jens Jedig Christiansen.

Han kan ikke gå i detaljer om, hvad der præcist skete på motorvejen. Der foregår stadig undersøgelser af episoden. I forbindelse med undersøgelserne vil politiet gerne i kontakt med en lastbilchauffør, som kan have vigtig information at bidrage med.

Den farlige situation opstod omkring klokken 19.20. Lastbilchaufføren kom kørende ad Vestmotorvejen i retning mod Slagelse omkring afkørslen til Tuel Sø.

Den 19-årige pige kørte i en hvid Peugeot 107 med en nummerplade, der begynder med AG. Hendes 25-årige ekskæreste kørte i en sølvgrå Mercedes 320 Cdi med en nummerplade, der begynder med BD.

- Vi formoder, at denne lastbilchauffør har overværet det, der skete, siger Jens Jedig Christiansen.

Den 25-årige mand blev anholdt i går, mandag, og bliver sigtet efter Straffelovens paragraf 252, som omhandler at udsætte andre mennesker for fare i grov kådhed.