Jagtformand opfordrer jægere til at holde øje med Emilie: - Kig godt efter spor

Jagtsæsonen går snart i gang, og jægerne vil være på jagt efter andet end harer og fasaner.

Den 1. oktober indledes jagtsæsonen i store dele af Danmark. Omkring Korsør vil jægerne dog ikke kun gå på jagt efter vildt.

De bør også holde øjne og ører åbne for spor af den 18-årige Emilie Meng, der har været sporløst forsvundet siden søndag den 10. juli. Det mener formanden for Syd Vestsjællands Jagtforening, Anders Nielsen, skriver sn.dk

Han opfordrer på det kraftigste alle jægere til at komme ud i de mindste kroge og se efter Emilie og holde øje med spor efter hende.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

- Vi jægere skal derfor nu gøre det, som ingen har gjort endnu - nemlig at komme ud på vore arealer og kigge godt efter spor efter Emilie, siger Anders Nielsen.

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har man ikke noget imod, at de danske jægere er opmærksomme på sagen.

Efterforskningsleder og vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen understreger dog, at jægerne ikke skal røre ved noget, der umiddelbart ser uforklarligt ud og roligt kan kontakte politiet, hvis man finder noget, der kan have forbindelse med Emilie-sagen.

Læs også

Emilies familie holder modet oppe: Her er seneste nyt i eftersøgningen

Emilie Meng forsvandt klokken 4 søndag morgen den 10. juli og er ikke set siden. Politiet er fortsat på bar bund i sagen og har ingen konkrete eller brugbare spor.

 

Dagens Gossip