Jonathan kørte til træning og tænkte ikke over, hvad han havde på bagsædet: Dette uhyggelige syn mødte ham bagefter

Foto: Shutterstock.

Den 65-årige bedstefar får sin dom i slutningen af måneden. Advarsel: Stærke billeder.

En juni-dag skulle Jonathan Theobald til træning i det lokale fitnesscenter i den britiske by Peterborough, der ligger ca. 150 km nord for London. 

Med sig i bilen havde han sine tre hunde af racen Staffordshire Bull Terrier. Uden at tænke nærmere over det, efterlod den 65-årige brite hundene Daisy, Mitch og Rascal på bagsædet, skriver den britiske avis Metro

Læs også

Dyremishandlere holdt Boxy nede, mens de pillede hendes øjne ud med hænderne

Temperaturen lå på omkring de 19 grader den sommerdag.

Ifølge BBC vendte Jonathan Theobald efter fem timer inde i træningscentret tilbage til bilen, hvor han til sin skræk opdagede, at to af hundene var døde, og den tredje var mere død end levende. Den ulykkelige hundeejer forsøgte forgæves at redde den sidste hund, men uden held.

Det var dette syn, der mødte den 65-årige hundeejer i bilen. Foto: RSPCA.

I går, onsdag, var Jonathan Theobald i retten i Peterborough, hvor han erklærede sig skyldig i at have forårsagede de tre hunde unødvendig lidelse og blev sigtet efter dyreværnsloven. 

En inspektør fra dyreværnsorganisationen RSPCA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals) fortalte i retten, hvordan de tre hundenes sidste timer havde været:

- De havde været alene i bilen i mange timer. De har helt sikkert lidt, inden de døde, forklarede Justin Stubbs fra RSPCA. 

Læs også

Lille chihuahua spiste hel hashkage: Blev straks monsterskæv og paranoid

Ifølge RSPCA bør man aldrig efterlade sin hund i bilen på en varm dag, uanset om man bare skal til lægen eller købe ind. 

- Kort tid er for lang tid, siger Justin Stubbs om risikoen. 

Den 65-årige mand forventes at få sin dom den 28. september. 

 

Dagens Gossip