Jysk mand skulle i Bilka: Rystende syn på p-pladsen fik ham straks til at slå alarm

Foran Bilka spottede manden to mistænkelige mænd. Foto: Scanpix

En mand havde netop parkeret bilen, da et syn på parkeringspladsen fik ham til at gribe sin telefon og slå alarm.

Det gælder om at have øjnene med sig, når man går ud af sin hoveddør, for nogle gange kan selv små detaljer og lidt ekstra opmærksom have afgørende betydning for andre mennesker.

Det var netop tilfældet, da en jysk mand skulle stille bilen ved Bilka i Tilst, der mandag klokken 14.27 ringede til politiet.

Den opmærksomme mand havde netop stillet bilen, da han fra førersædet spottede to mistænkelige mænd køre rundt på p-pladsen foran varehuset.  

Borgerens blik fulgte de to mistænkte, da den ene steg ud og knuste en bilrude og stjal en taske fra bilen, ligesom han også spottede dem kigge ind af andre biler og trække i bildørene.  

Læs også

22-årig kvinde anholdt: Plastikfilm afslørede hendes mørke hemmelighed

Det fik borgeren til at gribe sin telefon og straks slå alarm til Østjyllands Politi.

Her kunne manden give et meget udførligt signalement af de to mænd, samt deres bil, hvilket gjorde det til en smal sag for en patrulje at stoppe, anholde og sigte de to mænd ved p-pladsens udkørsel.

Borgerens skarpe blik gjorde det til en smal sag for politiet at anholde tyvene.  Foto: Google Maps

Og her viste det sig, at borgerens hurtige reaktion gav pote, da de to mænd på henholdsvis 26 og 28 år havde flere tyverier bag sig.

- Efter en kort efterforskning er det desuden lykkes at koble de to sammen med flere tyverier, begået mod biler i både Nordjylland og Østjylland. Derfor er den 26-årige sigtet for yderligere seks forhold, den 28-årige for yderligere et, som han formodes at have begået i forening med den 26-årige, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Kvinde inviteres i biffen af filmnørd: Får et chok, da hun læser vild sms inden date 


De to mænd nægtede sig skyldige, men på bagsædet af bilen fandt betjentene den stjålne taske, der kunne returneres til ejermanden, der havde været inde og handle i mellemtiden. 

Efterladt hund blev fundet af politi: Nu griner alle af ejerens geniale trick, der fik hunden til reagere

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip