Jysk mand stod ved kassen i Netto, da han spottede ældre kvinde: Slog alarm, da hun gik ud mod p-plads

Manden slog straks Foto: Scanpix

En bekymret borger lade pludselig mærke til, at kvinden i køen ikke var ved sine fulde fem. Da han så hvad hun gjorde på p-pladsen, gik han straks i aktion.

Det er ikke mange mennesker, der blander sig andre folks sager, og slet ikke fremmede mennesker.

Det kunne ellers være fristende at sige, at til andre de måske skulle droppe smøgerne, når de køber en hel karton med hjem eller droppe rødvinen, hvis den røde, alkoholiske tud dunker i midten af ansigtet.

Men det er de færreste, der gør det, selvom at det kan få stor betydning for andre menneskers liv og helbred, og derfor har Østjyllands Politi også valgt at fremhæve en lokal borger, der stak snuden frem og selv blandede sig, da der var ugler i mosen. 

For da manden søndag eftermiddag stod i kassekøen til den lokale Netto på Jernaldervej i Aarhus V, lagde han mærke til en 62-årig kvinde, der virkede noget fjern, ligesom at mandens næse også kunne fornemme en skarp dunst omkring hende.

Læs også

Sjællandsk ægtepar i retten: Mishandlede familiens tre børn med træbøjle

Han besluttede derfor at følge kvinden ud af butikken, hvor han spottede hende ude på p-pladsen.

På parkeringspladsen kunne manden ikke længere tåle synet af kvinden, og greb derfor straks ind. Foto: Google Maps

Kvinden var på vej ind i sin bil, men det fik straks manden til at gå direkte mod hende, og tage bilnøglerne fra hende. Han mente nemlig, at hun havde drukket og var alt for beruset til at køre bil, da han kunne lugte alkohol omkring kvinden.

Læs også

Amanda afviste fyr efter date: Så fandt hun en ubehagelig seddel i postkassen

Manden ringede til politiet, men mens manden stod og ventede på betjentene, drattede kvinden om på parkeringspladsen og slog hovedet, så en ambulance måtte fragte hende til hospitalet for at få behandling.

Her viste blodprøven på hospitalet rigtig nok, at kvinden havde en promille på over det tilladte, hvilket altså fik betjentene til at sigte kvinden for spirituskørsel. 

Ambulanceredder Tim raser: Én ubehøvlet kommentar af kioskmand fik ham til at reagere

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip