Jyske betjente spotter havebord fastspændt på bil: Tager ét kig på føreren og afslører forbrydelse

Foto: Scanpix

Det krævede ikke meget politiarbejde, at spotte hvad der var galt, da en patrujle så den mistænkelige bil.

Klokken havde lige passeret tre om natten, da en patrujle så bilen.

På den ellers uanseelige vogn var der på taget af bilen fastspændt et havebord, og selvom det ikke i sig selv er ulovligt, så undrede betjentene sig over den sene kørsel med udemøblerne, skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Betjentene satte derfor efter bilen, og fik øje på noget højest besynderligt ved føreren af bilen.

Bilen blev bragt til standsning på Gl. Sellingvej i Hadsten, og betjentene havde set rigtigt på vejen.

Læs også

Slagter fik besøg af politiet: Tabte næse og mund, da de læste slagterens skilt

Føreren af bilen var nemlig iført en god, gammeldags elefanthue, og inde i bilen sad to meget nervøse mænd, og havde svært ved at finde på en god forklaring bag den besynderlige kørsel med møblerne.

De to mænd på sædet fik hurtigt tungen på gled, da betjente spottede bilen med havemøbel på taget. Foto: Google Maps

Politiet skulle dog ikke høre på nogen lang søforklaring, for et kig ind i på bagsædet afslørede mændenes sene udflugt. I bilen lå der elefanthuer, pandelamper og nogle helt nye havemøbler.

Læs også

Vovehals ville helt tæt på løve under safari: Det kom han i den grad til at fortryde

Da manden blev spurgt om de mistænkelige genstande, indrømmede de med det samme, at de havde stjålet dem fra XL Byg i Hadsten. Her havde de klippet hul i et hegn for at komme ind til byggemarkedet.

De blev begge anholdt og sigtet for indbruddet. 

Læs også

Midsommervisen - Her finder du tekst og melodi til Midsommervisen 'Vi elsker vort land' som synges ved bålet til Sankthansaften i hele Danmark. 

Nogen eller nogle - To ord der til daglig udtales ens, men som betyder noget forskelligt. Har du styr på, hvornår man skal bruge nogen, og hvornår man skal bruge nogle? Se her hvordan du skelner mellem nogen eller nogle.

Børnepenge - Hvornår er man berettiget til børnepenge? Og hvor meget kan man få udbetalt? Der er forskellige regler på området, og her kan du læse om beløb, krav og retningslinjer.

 

Dagens Gossip