Kåd kunde vil belønne 18-årig Bilka-ekspedient for god service - i næste øjeblik bliver politiet tilkaldt

14/11/2016 11:15

Morten Larsen

112
Den unge ekspedient var ude for en klam oplevelse, da kunden viste sin våde glæde over serviceniveauet i parfumeafdelingen.

Mest læste i dag

En 49-årig mand var så glad for servicen i parfumeafdelingen hos Bilka i Horsens, at han valgte at udtrykke sin glæde med våde kys til den unge og uheldige ekspedient.

Horsens Folkeblad skriver, at den lokale mand endte med at gå over stregen, da han ville vise sin taknemmelighed over serviceniveauet fra den 18-årige kvinde i varehuset på Høegh Guldbergs Gade.

Ekspedienten følte sig krænket, da hun fik et kram af manden, der fortsatte med at vise sin taknemmelighed med kærtegn på hendes kind - og så kyssede han hende på munden.

 

 

En butiksdetektiv sørgede for at holde manden tilbage, og kort efter ankom en patruljevogn til Bilka.

Den 49-årige mand forklarede til ordensmagten, at han var meget taknemlig over den hjælp han fik af den unge kvinde i parfumeafdelingen, hvilket han med kys og kram gav udtryk for.

Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi forklarer til Horsens Folkeblad, at betjentene fik en snak med den kærlige kunde.

- Han blev angiveligt klogere i forhold til at udtrykke sin begejstring, siger Jesper Christensen til Horsens Folkeblad. Politikommisæren forklarer, at den 18-årige har valgt ikke at melde manden for blufærdighedskrænkelse.