Kan du genkende manden? - Forsøgte at hæve på stjålne kort

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

To mænd forsøgte at hæve penge med stjålne kort natten til den 6. november. Kan du genkende den ene mand eller noget af hans påklædning, så vil politiet gerne have hjælp.

I starten af november blev der begået et indbrud på Marina Fiskenæs, Enjoy Resorts, hvor der blandt andet blev stjålet flere kreditkort. Disse kort blev sidenhen forsøgt taget i brug, og på det ene kort lykkedes det at have et større beløb.

Politiet har endnu ikke haft succes med at finde frem til gerningsmanden, og de beder derfor offentligheden om hjælp.

Der er tale om to personer, og der er forsøgt hævninger to forskellige steder i løbet af natten til den 6. november. Det første forsøg fandt sted i Gråsten klokken 02:53 ved en danske bank, mens den anden hævning fandt sted ved Sydbank i Augustenborg klokken 05:00 om morgenen.

I forbindelse med den sidste hævning, har politiet erfaret, at de to mænd er blevet set af en cyklist. Det vidne vil politiet meget gerne høre fra.

Her ankommer manden til hæveautomaten. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Signalementet

Det er kun den ene af de to mænd, som politiet har gode nok billeder af til at lave en beskrivelse, og den lyder således:

  • Ukendt højde
  • Iført vinterjakke (farven er usikker, da kameraet om natten kan forvrænge farven, men sandsynligvis mørk, blå eller grå jakke) med hætte samt maskering, iført Park handsker.

Politiet er interesseret i alle former for oplysninger, der end måtte kunne komme ud af billederne fra overvågningskameraerne. Så kender du manden, ved du hvilken type jakke der er tale om eller noget helt tredje, så tag kontakt til Syd- Og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Syd på tlf. 114.

Læs også

Teenager død efter at have tabt iPhone i badekar

 

 

Dagens Gossip