Dansk tv-kendis tiltalt: Sendte tæskehold efter ekskæresten

Shutterstock

Han er stadig psykisk mærket efter flere forskellige voldelige hændelser.

Den 48-årige ekskæreste har været udsat for to voldelige overfald, røveri, hærværk og trusler på livet i sit eget hjem. 

Ifølge anklageskriftet i sagen, så er den kendte danske kvinde tiltalt for at have tilskyndet og instrueret fem unge mænd - heriblandt et familiemedlem til hende selv - til at begå forbrydelserne mod ekskæresten.

Det skriver B.T. 

Læs også

Pengeregn hos Seebach: Så meget er formuen vokset

Hun nægter sig skyldig i tiltalen. Hun har siddet varetægtsfængslet siden 11. september. 

"Jeg sover næsten ikke om natten, for de her ting kører rundt og rundt i hovedet på mig hele tiden. Egentlig vil jeg bare gerne have ro og fred og have retssagen overstået. Og selv om hun skulle blive dømt, så er jeg stadig bange for, hvad hun kan finde på, når hun på et tidspunkt kommer ud af fængslet," siger ekskæresten til B.T. 

Den 15. februar fandt det første røveri sted, da et tæskehold bestående af maskerede mænd trængte ind i ekskærestens hus. De vækkede ham med grov vold og truede ham på livet, hvis han anmeldte overfaldet. 

De sagde, at de ville vende tilbage, hvis han kontaktede politiet. 

Det bar præg af et hjemmerøveri, da forsøgte at tvinge ham til at fortælle, hvor han havde gemt penge. De forlod huset med hans computer og NemID, men ikke inden, at de havde smidt hans iPad, iPhone, router og bilnøgle i et fyldt badekar. 

Kan få flere års fængsel

De maskere mænd kom dog tilbage den 28. august, hvor ekskæresten og hans nye kæreste måtte til behandling på skadestuen.

"Da de kom her anden gang, var jeg sikker på, at jeg skulle slås ihjel. De går direkte på mig først, slår mig og rammer en del gange. Min kæreste går på et tidspunkt ind foran for at skærme mig af, og så slår de også hende – så hårdt, at hun falder om på gulvet ude i køkkenet. Men da de kan se, at der begynder at løbe blod ud fra hendes hoved, bliver de selv chokerede. Og så løber de. Jeg tror, at det reddede mit liv," siger han til B.T. 

Retssagen er sat til at blive behandlet ved Retten i Svendborg 11. januar. Tv-kendissen skulle have tilskyndet og instrueret fire af de øvrige tiltalte til at begå vold af rå, brutal og farlig karakter. 

Hun skulle sågar have udstyret dem med en strømpistol, et jernrør og et reb. 

Det er først nu ekskærsten har fundet ud af, at de havde planlagt, at han skulle have været afstraffet hårdere. Det har medført, at han er blevet meget rystet. 

Tv-kendissen, som er omfattet af navneforbud, nægter sig skyldig i titalen.

Hvis hun bliver fundet skyldig kan det ende med flere års fængsel.

Læs også

Mads Steffensen stopper på DR

 

Dagens Gossip