Kunne ikke håndtere en afvisning: Tømte brandslukker i hovedet på to kvinder

Politier efterlyser i øjeblikket vidner, der kan hjælpe dem med at finde en gerningsmand, der tømte en brandslukker i hovedet på to unge piger. Manden og hans kammerater var i første omgang blevet afvist af pigerne, hvorefter de fulgte efter pigerne i bil.

Nogle mennesker er bare dårligere til at håndtere afvisninger end andre. Det kan politiet berette om i deres døgnrapport, hvor de fortæller om, hvordan fire mænd ikke håndterede en afvisning fra to kvinder særlig pænt.

Klokken var cirka 02.00 natten til mandag, da to kvinder holdt ind på Q8 på Randersvej i Aarhus. Her kom fire mænd hen til dem, og spurgte om de ikke ville med videre, men det var kvinderne altså ikke interesserede i, da de ikke kendte dem.

Læs også

Kvinde affyrede sin pistol på McDonalds - Hun havde fået kolde pommes frites

De valgte derfor at afslå deres tilbud, og de regnede derfor med, at de bare kunne fortsætte uhindret. De skulle dog vise sig at tage fejl, for da de var kørt videre fra tanken, bemærkede de, at en bil fulgte efter dem. Det var en bil med de fire mænd, de netop havde afvist ganske kort forinden.

Bilen med de fire mænd kørte ind foran dem på en tilkørselsrampe, da de to kvinder ville dreje af på Djurslandsmotorvejen, og det fik kvinderne til at standse bilen.

Den 24-årige kvinde på passagersædet var høflig og rullede vinduet ned, da den ene af mændene gik hen til ruden og henvendte sig. Men i det hun havde rullet vinduet ned, hev manden en pulverslukker frem og tømte den i hovedet på kvinderne.

Politiet vil gerne høre fra vidner

Østjyllands Politi er interesserede i at høre fra eventuelle vidner, så de kan få identificere de fire mænd og særligt gerningsmanden, der valgte at tømme pulverslukkeren i bilen ud over de to piger.

Pigerne har beskrevet gerningsmanden til politiet, og han lyder som følgende:

Mand på 20-25 år af østafrikansk udseende, 175 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han var iført en hvid t-shirt og grå joggingbukser på gerningstidspunktet, han talte danske og kørte i en sølvgrå stationcar. Det vides ikke hvilket mærke, men det var formentlig en Audi.

Hvis du har oplysninger i sagen, så vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 114. Det kan være, at du har set den omtalte bil, eller de fire mænd i området af Randersvej, hvor de henvendte sig til de to piger første gang.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip