Kvinde amok i klasselokale: Tog kvælertag på 11-årig som havde generet hendes søn

Emil Ryttergaard

377 uger siden

|

26/04/2017
112
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Et skænderi mellem to elever i 5.klasse udviklede sig voldeligt, da en mor tog kvælertag på det ene barn. Nu er sagen anmeldt til politiet som en voldssag.

Dagens topnyheder

Det er ikke altid lige nemt, at være forælder til børn i skolealderen, hvor at det ikke altid er nemt at være enige med andre forældre om, opdragelse eller retningslinjerne i skolen.

For Jeanette Kondrup, hvis dreng Viktor går i 5.klasse på Bankagerskolen i Horsens, er i hvert fald et forhold til en anden forældre blevet noget anstrengt, efter forældren tog kvælertag på hendes søn, skriver TV2 Nyhederne

- Hun skubber ham op af en foldevæg flere gange og slår ham med en knytnæve på skulderen. Hun vil ikke slippe ham, så han kan komme derfra. Så lægger hun hænderne på hans hals og råber, at hun vil have hans mobiltelefon. Viktor kalder det kvælertag, siger den chokerede Jeanette Kondrup til TV 2.

Moren fik fat i Viktors mobiltelefon, da drengen angiveligt havde taget et billede af forældrens søn, der havde truet Viktor med en spejderdolk. 

Episoden fandt sted sidste torsdag, og selvom at skolen har løst konflikten mellem de to drenge, så stopper sagen ikke her, da moren er blevet politianmeldt for vold mod Viktor. 

Men selvom politiet kun nødigt vil efterforske sagen som en voldssag, og skolen ikke mener, at der er mere at stille op, så ser Jeanette Kondrup anderledes alvorligt på sagen. 

- Hun har opsøgt mit barn i skolen, hvor alle børn gerne skulle være trygge. Hvis konsekvensen bare er, at man bliver kaldt ind til en alvorlig samtale, er det simpelthen for vattet. Hvad så næste gang, hun føler sig trådt over tæerne? Det skal have en konsekvens, siger Jeanette Kondrup til TV 2.

Ægtemand vil tage et billede af konen inden stort maratonløb: Men så spotter han ulækker detalje i baggrunden