Kvinde nær død efter hendes mand tvang en kagerulle op i hende

Ane Sørensen

393 uger siden

|

08/01/2017
112
Foto: Shutterstock/Privat
Foto: Shutterstock/Privat
Kvinden skulle have fortalt, hvordan manden havde tortureret hende, fordi hun ikke kunne få børn.

Dagens topnyheder

Lægerne på et indisk hospital gjorde angiveligt et rystende fund, da de undersøgte en kvindelig patient, som blev indlagt den 25. december 2016.

Det skriver Daily Mail.

Den 38-årige kvinde, som var fra Nepal, klagede over smerter i sit underliv, da hun kom til hospitalet. Her blev hun røntgenfotograferet, men billederne gav ikke noget svar. Da lægerne besluttede sig for at operere kvinden, fandt de efter sigende en kagerulle inde i hende.

- Vi var meget chokerede. Vi havde ikke forventet noget lignende. Vi kunne kun se en skygge på røntgenbillederne, fordi træ ikke kan identificeres, siger Kedar Singh Shahi, som er kirurg på Dr Sushila Tiwari Government Medical College Hospital, til Daily Mail.

Ifølge Kedar Singh Shahi var kvindens skader meget alvorlige og kunne have kostet hende livet.

Kvinden var ikke meget for at forklare, hvad der var sket hende. Det fik hospitalet til at kontakte politiet og organisationen National Commission for Women.

Efterfølgende skulle kvinden, som nu er i bedring, have forklaret, at hun var infertil, og at hendes mand tre dage tidligere havde tortureret hende og truet med at slå hende ihjel, hvis hun fortalte det til nogen.

Ægteparret var efter sigende ankommet til hospitalet sammen, men manden skulle nu være på flugt - tiltalt for at have mishandlet sin kone og truet hende på livet.