Kvinde stjæler varer fra butik og stikker af - ung ekspedient finder adressen og henter det hele tilbage

Morten Larsen

401 uger siden

|

08/11/2016
112
En østjysk ekspedient tog sagen i egen hånd og hentede tyvekosterne tilbage til byens dagligvarebutik, da en 47-årig kvinde i weekenden fejlede i rollen som butikstyv.

Dagens topnyheder

En 28-årige butiksekspedient lagde lørdag eftermiddag mærke til kvinden i ABC Lavpris i Brædstrup, hvor hun gik rundt og fyldte indkøbsvognen med madvarer, vin og sodavand. Det skriver Horsens Folkeblad.

Indkøbsturen nåede sin afslutning, da den 47-årige kvinde luskede ud af butikken ved indgangen.

Den kvikke ekspedient lagde mærke til det hele og fulgte efter kvinden ud på parkeringspladsen ved dagligvarebutikken, hvor hun var ved at fylde sit bagagerum med de ubetalte varer.

Den unge mand spurgte om lov til at se kvindens bon. Hun var ikke i stand fremvise en kvittering, men forsikrede ham om, at der var blevet betalt for varerne.

Ekspedienten gik ind i butikken for at tjekke påstanden om betalingen, og da han kort efter kom ud på parkeringspladsen var kvinden ved at køre væk fra stedet.

Ekspedienten stillede sig foran bilen, men den 47-årige kvinde trådte foden ned på speederen, undveg ham og kørte væk fra stedet.

Det lykkedes ekspedienten at skrive nummerpladen ned, og han fandt ud af, at kvinden var kørt hjem til sin mor i Brædstrup.

Her bankede det kort efter på døren.

Det var den 28-årige ekspedient, der var dukket op for at hente sine varer tilbage til butikken.

Sydøstjyllands Politi oplyser til Horsens Folkeblad, at kvinden nu er sigtet for butikstyveri og for overtrædelse af færdselsloven.