Kvinde på familieudflugt lagde mærke til mystisk mand med bushammer: Så tog hun sagen i egen hånd

En aarhusiansk mand blev torsdag anholdt, efter en opmærksom betjent havde reageret hurtigt.

Torsdag formiddag var en kvindelig midtjyde taget på en hyggetur til Aarhus med sin familien. Udflugten udviklede sig dog pludselig noget dramatisk.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Klokken 11.19 opdagede kvinden nemlig en mand gå op og ned ad Grønnegade i Aarhus med en rød bushammer i hånden.

Læs også

Peter Madsen overfaldet i fængslet

Det fik med det samme kvinden til at holde øje med manden, der flere gange rykkede i opgangsdøre på vejen. Efterfølgende forsvandt manden ind i en baggård, og det fik kvinden til at stille familieudflugten i bero og i stedet følge efter manden, uden han opdagede det.

I gården observerede hun, hvordan han gik ind i et værksted, hvorefter han kom tilbage med en værktøjskasse og noget værktøj i hænderne. 

Det fik kvinden til at træde frem, hvorefter det hurtigt gik op for manden, at han var i knibe.

Læs også

Forskere advarer: Din mobil kan gøre dig blind

Kvinden var nemlig betjent fra Midt- og Vestjylland politikreds, og selvom hun nød en fridag med familie, så havde hun alligevel ikke kunne slå sine fintunede politiinstinkter fra.

Derfor fortalte hun manden, at hun var fra politiet og bad ham sætte tingene og blive på stedet. Det nægtede manden med bushammeren dog, hvorefter betjenten ikke så anden udvej end at anholde ham og efterfølgende ringe efter sine kollegerne fra Østjyllands Politi, mens hun holdt den urolige mand fast.

Læs også

Nøgne unge amok i villakvarter: Da politiet ankom, gjorde de rystende fund i industribygning

Da kollegerne dukkede op, var manden fortsat særdeles usamarbejdsvillig og råbte flere ukvemsord af betjenten på stedet. Det lykkedes dog politiet at få ham med på stationen, hvor han både blev sigtet for indbrud, for at modsætte sig anholdelse, og for at true og fornærme betjentene.

Herefter kunne den handlekraftige betjent vende tilbage til familieturen.

Danske aviser - Vi har samlet dagens mest læste nyheder fra alle danske aviser. Altid først med breaking nyt og underholdning.

 

Dagens Gossip