Løber vidne til mishandling af skolepiger: Mand slog lille pige til blods og pressede hendes ansigt ned i sandet

Foto: Google Maps

En 47-årig kvinde blev søndag vidne til mishandling af tre unge piger i Blåvand. Kvinden anmeldte straks episoden til politiet.

Søndag aften klokken 18.51 modtog Syd og Sønderjyllands Politi en anmeldelse fra en 47-årig kvinde fra Esbjerg, der havde været vidne til en rigtig grim episode, da hun var ude at løbe ved Hvidbjerg Strand ved Blåvand i Vestjylland. Det skriver Jydske Vestkysten.

Undervejs langs sin løberute ved stranden havde kvinden observeret en mand i selskab med tre små piger i alderen seks til ti år ved badebroen på Hvidbjerg Strand.

Pludselig begyndte manden at slå den ene af pigerne i hovedet, så hun, ifølge den 47-årige kvinde, fik næseblod. Herefter skulle han have trykket hendes ansigt ned i sandet.

Læs også

6-årig pige seksuelt krænket ved skole: Mand lokkede hende ind i busk

Kvinden observerede også, hvordan en af de andre piger blødte fra munden.

Mishandlingen af pigerne fik straks flere strandgæster til at forsøge at standse manden, der dog truede de personer, der blandede sig.

Den 47-årige løber har siden beskrevet voldsmanden som cirka 45 år og tysk, men derudover hersker der ikke en mere detaljeret beskrivelse.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var også en tysk kvinde til stede på stranden. Hun skulle eftersignede have råbt af manden, hvilket fik ham til at stoppe sit fysiske overgreb på pigen.

Der er endnu uvist, hvorvidt politiet har fået fat i gerningsmanden.

 

Dagens Gossip