Leah døde efter hun købte ecstasy-piller af skraldemand for 85 kroner stykket

Emil Ryttergaard

355 uger siden

|

22/09/2017
112
Foto: Devon and Cornwall Police
Foto: Devon and Cornwall Police
En 20-årig mand er blevet idømt fængsel, efter politiet fandt ud af at pigen havde købt hårde stoffer af manden for småpenge.

Dagens topnyheder

85 kroner. 

Det var stykprisen per ecstasypille, som skulle ende med at tage livet af Leah Kerry fra den britiske by Newton Abbott.

Den unge pige tog tre ecstasypiller i midten af juli, efter at have købt de tre piller for under 200 kroner af den 20-årige skraldmand Jacob Khanlarian. 

Leah Kerry var sammen med to veninder i en park, da hun tog pillerne. Men senere samme dag, blev Leah Kerry dårlig og i de tidlige morgentimer, døde den unge pige, skriver Daily Mirror.

Under retssagen indrømmede den 20-årige skraldemand, at han havde købt 100 ecstasypiller for 2000 kroner, som han så solgte enkeltvis til de unge piger. 

Han indrømmede også, at han ved flere lejligheder havde solgt ecstasy og hash til andre unge i fra januar til juli måned i år. 

- Under jeres møde, solgte du Leah tre ecstasypiller. Hun tog alle tre, og mærkede tydeligt effekten af stofferne. En ambulance blev tilkaldt og hun blev indlagt, men hun døde i de tidlige morgentimer på grund af de piller, du havde solgt hende, lød det fra dommer Graham Cottle under domsafsigelsen tidligere i dag. 

Foto: Devon and Cornwall Police

Her blev Jacob Khanlarian idømt tre års fængsel for sin forbrydelse. 

Jacob Khanlarian meldte sig selv til politiet efter forbrydelsen, og indrømmede at han havde solgt stofferne.

Politiets undersøgelse viste, at Leah Kerry også havde benyttet sig af et euforisende stof, kaldet legal high, der indtil for nylig var fuldt lovlig at købe og bruge i England. Politiet mener derfor, at pigens brug af legal high og ecstasy har forgiftet pigen, og ført til hendes død. 

I en udtalelse i retten undskyldte Jacob Khanlarian sin handlinger overfor familien. 

Foto: Devon and Cornwall Police

- Jeg vil sige, at jeg er forfærdelig ked af det, der skete, og for den smerte, som jeg har påført pigens familie og venner, lød udtalelsen i retten.  

Leah Kerrys forældre kunne derfor også selv komme med en udtalelse til britiske medier efter domsafsigelsen.

- Den pludselig og tragiske bortgang af vores smukke Leah har været den mest smertefulde oplevelse, som vi nogensinde har måtte opleve. Hvis andre unge mennesker hører Leahs historie, så vi vi opfordre dem til ikke at begå den samme fejltagelse, siger forældrene i en udtalelse til Daily Mirror.

Nordjysk mand hørte kæmpe brag fra naboens hus midt om natten: Så fulgte han efter hvid varevogn