LIGE NU: Person fundet død i vandkant ved campingplads

Google Maps

Fredag er en person fundet død i vandkanten tæt på Vemmetofte Strand Camping.

Opdateret: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser nu, at den afdøde er identisk med den 38-årige mand, der i sidste uge forsvandt sammen med en anden mand under en sejltur. De pårørende er underrettet.

Fredag morgen lidt efter klokken syv modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at en død person var blevet fundet i strandkanten ved Faxe Bugt på Sydsjælland. Det skriver TV Øst.

Afdøde var skyllet i land omkring Vemmetofte Strand Camping, der ligger ned til Faxe Bugt.

- Der er fundet en person i vandkanten. Personen er formentlig død ved at være druknet, siger Henrik Karlsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Læs også

Mand fundet knivdræbt i lejlighed - gerningsmanden er anholdt

Det er endnu uvist, hvorvidt den afdøde kan være den anden af de to mænd, der har været forsvundet siden onsdag i sidste uge, hvor de sejlede ud på en jagtpram i Faxe Bugt.

- Vi kan ikke sige noget, før vi har fået bjerget vedkommende. Vi skal blandt andet kigge på personens påklædning, siger Henrik Karlsen til tv-stationen.

Læs også

Populær spegepølse trækkes tilbage: Kan give kræft

De to mænd på henholdsvis 38 og 50 år blev efter deres forsvinden meldt efterlyst, ligesom man foretog en omfattende eftersøgning med både helikopter, droner, både fra Søværnet og hundepatruljer.

Man fandt dog intet spor af hverken de to mænd eller deres båd, indtil tirsdag aften i denne uge, hvor en tilfældigt forbipasserende fandt liget af en mand på Feddet i Faxe.

Onsdag formiddag blev han identificeret som den 50-årige mand, der sammen med den 38-årige var stævnede ud fra Faxe Ladeplads i sidste uge.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip