Lille dreng mistede kontrollen over sin cykel: Så skete det værst tænkelige

Foto: Shutterstock.com

En blot 8-årig dreng mistede kontrollen over sin cykel, da han mandag morgen kørte i skole. Drengen endte ude på kørebanen, hvor han blev ramt.

Når ens børn lærer at cykle, har mange forældre en frygt for, at børnene skal komme til skade, hvis de mister kontrollen.

Særligt hvis der køres ved siden af en stor vej, hvor manglende kontrol over cyklen kan resultere i, at man ender på kørebanen.

Læs også

Tre børn lod sig bide af sort enke: Troede de ville blive til Spider-Man

I går gik det så rigtig galt for en blot 8-årig dreng. Ifølge Østjyllands Politi kom han kørende på Bethesdavej i det nordlige Aarhus.

Blev ramt af en bus

Pludselig mistede drengen herredømmet over sin cykel, og det resulterede i, at han endte på kørebanen, hvor han blev kørt ned af en bus.

“Han kommer kørende på cykelstien og slinger så meget, at han til sidst mister herredømmet og bliver ramt af en bus, der kører i samme retning som ham selv,” lyder det fra vagtchef Peter Tholstrup fra Østjyllands Politi til B.T.

Bussen kom kørende i sammen retning som den 8-årige dreng, og det er formentlig årsagen til, at det ikke gik værre til end det gjorde.

Drengen kom ifølge politiet ikke alvorligt til skade ved ulykken, men han blev alligevel kørt til observation på hospitalet. Drengen kan have pådraget sig en hjernerystelse.

Læs også

Danskerne SKAL have deres penge retur

 

 

Dagens Gossip