Lille pige fundet bevidstløs på gade i Rødovre - forældre var gået kolde med små børn på bagsædet

To teenagedrenge blev mødt af et skræmmende syn natten til søndag. Foto: Shutterstock

To unge teenagere fra Rødovre blev natten til søndag udsat for en både ubehagelig og chokerende oplevelse, da de fandt en livløs pige midt på vejen. Samtidig lå hendes påvirkede forældre bevidstløse i en bil med deres to andre børn.

Lørdag aften var der fest i den københavnske forstad Rødovre.

Her løb den populære ’Vi elsker 90’erne’-fest nemlig af stablen, men for to unge drenge skulle det blive alt andet end en sjov og festlig aften.

Omkring klokken 00.45 lagde vennerne Nicclas Vang Dkhar og Mathias Lukas Ber nemlig mærke til en lille pige på cirka fem år ligge bevidstløs midt på vejen, da de var på vej hjem efter en gåtur. 

Pigen lå med et tæppe over sig og hovedet ned i asfalten midt på gaden. Det skriver Rødovre Lokal Nyt, efter at Nicclas Vang Dkhars far har beskrevet hændelsen på Facebook.

De to kammerater forsøgte straks at få liv i pigen, der ikke reagerede. De kunne dog høre hende hive febrilsk efter vejret.

Cirka tre kvarter forinden var de to venner kommet gående den modsatte vej. Her havde de lagt mærke til den lille pige, der på det tidspunkt var ved bevidsthed og stod og legede ved en bildør.

Samtidig observerede drengene to vokse sidde i den bil, som pigen stod op af.

Tre kvarter senere holdt bilen der endnu, men ruderne var helt dugget til, og da de to teenagere kiggede ind i køretøjet, fik de et chok. Her lå de to voksne nemlig bevidstløse - og der var flere børn i bilen.

Synet fik de to drenge til at ringe efter politiet, men hos vagtcentralen havde man imidlertid svært ved at tro på drengenes forklaring.

- Har du drukket? Du lyder altså beruset, lød det fra vagthavende til 16-årige Nicclas Vang Dkhar.

Men Nicclas Vang Dkhar havde ikke drukket, og det havde Mathias Lukas Ber heller ikke.

De to drenge havde slet ikke været en del af lørdagens festligheder i Rødovre og havde blot besøgt en fælles kammerat kort forinden den uhyggelige episode.

Læs også

Simon advarer efter vildt cykelstyrt: 'Jeg var offer for en livsfarlig spøg'

Til sidst fik drengene overbevist politiet, der lovede at sende et patrulje til stedet.

- Vi kan se, hun ligger med ansigtet nede i asfalten og ringer med det samme til politiet. Vi får at vide, at de vil komme inden for ti minutter, fortæller de to drenge til rnn.dk.

Efter et kvarter var politiet dog ikke dukket op, hvilket fik drengene til at ringe 112 igen.

Her bad politiet dem om at forsøge at vække de to bevidstløse voksne i bilen. Nogen som de to drenge bestemt ikke var meget for, men da ingen politibil var i nærheden, gik de med til at prøve. 

Men da Nicclas Vang Dkhar og vennen tog i bildøren, fik drengene en slem forskrækkelse. For da de åbnede den, dukkede et par små barnefødder op.

Fødderne tilhørte et lille barn, som lå klemt under en livløs kvinde. Imens sad en tatoveret mand bevidstløs bag rettet.

De to drenge begyndte panisk at råber og skriger for at vække de to forældre, men der var igen respson. Selv da de ruskede i kvinden, var der ingen reaktion, men pludselig begyndte en baby at græde fra bagsædet.

- Synet er mildest talt skræmmende. Der en mand, med tatoveringer op af halsen, som vi ikke kan få liv i, selvom vi råber og rusker, og en kvinde som ligger oven på et lille barn, og måske et barn mere bagi bilen. Det går så hurtigt og er så uhyggeligt, så jeg kan ikke engang huske om der er to eller tre børn i alt, men hun ligger i hvert fald oven på det ene barn, der begynder at skrige, fortæller Nicclas og Mathias til rnn.dk.

Drengene oplyser også, at de to bevidstløse voksne havde skødet fuld af hvidt pulver.

Læs også

Tre uger gammel baby bidt ihjel af pitbull - sad indenfor i vippestol mens mor var i haven

Først efter 20-25 minutters ventetid dukkede politiet op. De to drengen blev bedt om at vente i en lejlighed i nærheden, der tilhørte deres venindes mor, mens politiet ville forsøge at vække de to voksne.

Tre timer senere fik drengene at vide, at der var styr på situationen, og at de kunne tage hjem.

Hele politiets håndtering af sagen har efterfølgende skabt vrede hos Nicclas Vang Dkhars far, Henrik Vang, der i et opslag på Facebook er godt og grundigt utilfreds med ordensmagten.

- Der går over 20 minutter før politiet kommer, skriver Henrik Vang og forklarer, at det lykkes politiet at få liv i de to forældre.

- Politiet får vækket kvinden, som stiger ud af bilen med skødet fuld af kokain-rester. Manden bliver anholdt, da han åbenbart er efterlyst fordi han var stukket af fra fængslet, skriver faderen, der især er skuffet over, at politiet lader drengene vente så længe.

- Der sidder de og venter til klokken 4.30, før politiet ringer og siger, at de bare kan tage hjem. Ingen tak, ingen ros. De to drenge er helte i min verden. Nicclas er stadig chokeret og har ikke kunne sove, skriver faderen, der ikke kan lade være med at tænke på den fare, som drengene potentielt kunne være havnet i.

- Jeg er så skuffet over, at politiet siger, at de skal vække manden. Han var en efterlyst fange, høj på stoffer, bag et rat, med børn i bilen og på vejen. Det kunne nemt være endt anderledes, skriver Henrik Vang.

Overfor BT har Københavns Vestegns Politi bekræftet, at man rykkede ud til episoden. Heldigvis kom ingen dog noget til, fortæller politiet.

- Vi var derude, efter vi havde fået meldingen om et barn, der lå og sov udenfor en bil. Der var åbenbart nogle mennesker, som havde behov for at få hjælp til at komme hjem. De var fra den anden ende af landet, og så var der lidt sociale myndigheder inde over. Men der var ikke nogle mennesker, der kom noget til, forklarer vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Peter Grønbæk til BT.

Han vil dog hverken be- eller afkræfte, hvorvidt der var stoffer involveret i sagen.

Læs også om Linses bedste kammerat der blev slået ihjel: Nu efterlyser politiet disse specielle baglygter

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip