Linse Kessler bakker op om Emilie Mengs far: Vi skal have mere overvågning

Nicolai Skovgård, der er far til den myrdede pige, stod i går frem og sagde, at mere overvågning kunne hjælpe med opklaringen af drabet på hans datter. Nu melder Linse Kessler sig ind i debatten.

I går stod Emilie Mengs far frem og fortalte om livet efter den grusomme tragedie. Hans 17-årige datter forsvandt i juli sidste år, og juleaftensdag 2016 blev hun fundet myrdet i en sø ved Borup på Sjælland.

I interviewet fortæller Nicolai Skovgård blandt andet, at han ville ønske, der var mere overvågning i Danmark. Det ville i hans optik kunne hjælpe med til at opklare drabet på Emilie.

Flere politikere har meldt sig ind i debatten – blandt andre Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen. Nu melder Linse Kessler sig også ind i diskussionen om overvågning.

Læs også

Emilie Mengs far afslører: Det var det sidste, jeg sagde til min datter

Realitystjernen er i øjeblikket i England. På Facebook kommenterer hun på Nicolai Skovgårds udmelding.

- Jeg sidder her i Manchester og ryger en smøg på taget af vores hotel, jeg læser nyheder hjemmefra. Nicolai Skovgård, far til kære Emilie som brutalt med myrdet, efterlyser intensiveret kameraovervågning, så sager som denne kan opklares. For mange år tilbage var jeg imod, men det har jeg ikke været længe, jeg er 100 % på hans hold. Hvad synes I derude?, skriver Linse Kessler.

Det har fået tusindvis af Facebook-brugere til at engagere sig i debatten. En af dem er Anne Mette Gellert Hansen.

- Helt enig. Har intet at skjule og føler mig ikke overvåget pga der sættes kameraer op. Tænker det er en ekstra sikkerhed for os borgere og meget nemmer for politiet at opklare sager eller finde personer der er forsvundet, skriver hun.

- Der er desværre så mange grimme forbrydelser, at det er nødvendigt med mere overvågning - eller beskyttelse, som jeg betragter det som. Det kan kun være forbrydere, der er imod. Jeg synes også det er på tide, at vi alle afleverer fingeraftryk og DNA. Det er en kæmpe hjælp for både ofre og samfundet, skriver Anette Lander Madsen.

Læs også

Mandlig bilist pløjer kvinde på scooter ned i Nordsjælland: Så går han i gang med at tæve hende

Det er dog ikke alle, der er enige i, at mere overvågning vil forhindre kriminalitet.

- Jeg ønsker ikke overvågning alle steder. Ihvertfald skal der være en grundig undersøgelse af formål og effekt forinden..jeg mener ikke det er bevist at ex. England har mindre kriminalitet af den grund - trods overvågning alle steder...og bliver der opklaret flere forbrydelser ved hjælp af den massive overvågning???, skriver Rikke Malmberg.

Se opslaget nedenfor.