Lone og Jørgens søn blev dræbt af flugtbilist: Nu har de en rørende bøn

Nils Würtzenfeld

377 uger siden

|

21/04/2017
112
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Et ægtepar har nu en appel til den flugtbilist, der for over to uger siden kørte deres søn ihjel.

Dagens topnyheder

Onsdag 5. april om aftenen mistede ægteparret Lone og Jørgen Berner deres 41-årige søn, Torben Berner, da en flugtbilist kørte ham ihjel og siden stak af uden af melde sig selv.

Nu sidder ægteparret tilbage med sorgen samt en bøn til deres søns drabsmand. Det skriver Tv2lorry.dk.

Klokken 20.46 om aftenen 5. april kom Torben Berner kørende ad Christmas Møllers Plads i København, men i krydset ved Amagerfælledvej indtræffer katestrofen. En bilist kom farende ad Torvegade, kørte over for rødt og ramte Torben Berner.

Uden at standse stak bilisten af fra stedet og kørte efter påkørslen videre ad Amagerfælledvej og til højre af Amager Boulevard, mens vidner ilede til for at hjælpe Torben Berner, der efterfølgende blev hastet på hospitalet.

Han overlevede dog ikke sine alvorlige kvæstelser, og tirsdag måtte han sige farvel til livet om omgivet af sine nærmeste

- Vi synes, det er den værste forbrydelse overhovedet. Vi ville have haft forståelse for, at det kunne ske, men når man kører fra stedet på den her måde, så er det utilgiveligt, siger Lone Berner til Station 2 Efterlyst.

Sammen med sin mand er parret naturligvis dybt påvirkede og rystede ovenpå ulykken, som Lone Berner beskriver som det værste, der kunne se.

Ingen af de to håber, at andre skal gå det samme igennem, mens de retter en alvorlig appel til flugtbilisten, som Jørgen Berner kalder kynisk.

- Tag ansvaret for dine gerninger, og stå ved hvad du har gjort, lyder opfordringen fra de to ulykkelige forældre.

Flugtbilen beskrives af vidner som en større sort bil, måske SUV eller 4-hjulstrækker. Registreringsnummeret begynder muligvis med AC.
Et kendetegn ved den efterlyste bil er, at den muligvis er på såkaldte papegøjeplader, hvilket betyder, at bilens nummerplader er både hvide og gule.

Disse nummerplader anvendes typisk som erhvervskøretøj, men må også anvendes privat.

Hos Københavns Politi efterlyser man stadig vidner til ulykken, og særligt ét vidne, vil ordensmagten rigtig gerne i tale med.

- Der er en person, der kører efter flugtbillisten efter ulykken, og han skulle have taget et billede af bilen, flugtbillisten kørte i. Det vidne vil vi meget gerne tale med. Han er kørende i en hvid mandskabsvogn med et trælad bagpå, forklarer René Rølling, efterforsker ved Københavns Politi.

Det forlyder, at manden i den hvide mandskabsvogn faktisk kørte tilbage til ulykkestedet, hvor han snakkede med politiet. Her aftalte man, at vidnet skulle sende billedet til politibetjenten, som dog aldrig modtog billedet.

Læs også: Mand med smøg i hånden ville lokke 10-årig dreng ind i sort bil - lovede ham en ny iPhone.