Mand bestilte shots med chili på bar i Aarhus - blev pissesur og voldelig, fordi de var stærke

Ane Sørensen

357 uger siden

|

19/09/2017
112
Foto: Polfoto/Simon Høgsberg (arkivfoto)
Foto: Polfoto/Simon Høgsberg (arkivfoto)
En tur i byen tog en voldsom drejning mandag nat, efter fire kammerater havde købt shots på Bodegaen i Aarhus.

Dagens topnyheder

Natten til tirsdag klokken 02.24 blev en 44-årig mand anholdt, efter han havde overfaldet en 33-årig dørmand med spark på Bodegaen ved Åboulevarden i Aarhus.

Den 44-årige havde stået i baren med tre venner og bestilt chilishots, da byturen pludselig tog en alvorlig drejning. 

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

- Da en af vennerne, en 35-årig mand, fik slugt sit shot, blev han nemlig så sur over den stærke smag, at han ville gribe fat i bartenderen. Det fik en jævnalderende dørmand til at gribe ind og bede den 35-årige om at forlade baren, skriver politiet.

Da det ikke lykkedes, tilkaldte dørmanden sin 33-årige kollega, som kom ilende til for at hjælpe.

Mens det lykkedes den første dørmand at få den 35-årige fulderik udenfor, gik hans 44-årige kammerat løs på den 33-årige dørmand. Han tog fat i dørmanden og skubbede ham udenfor, væltede ham omkuld og sparkede ham flere gange på kroppen og i hovedet.

Derefter stak den 44-årige og hans venner af fra stedet. Men på grund af dørmændenens signalement og videovervågning, kunne vagtcentralen hurtigt sende et signalement ud til patruljerne.

10 minutter senere kunne en patrulje derfor anholde de to mænd, som var involveret i balladen på bodegaen. Den 44-årige mand blev sigtet for vold, mens den 35-årige blev sigtet for at skabe uro på en restauration.

Indbrudstyv faldt i swimmingpool under flugt fra hus i Holte