Mænd tvinger kvinde ind i bil og voldtager hende – for øjnene af hendes barn

Ninna Andreasen

383 uger siden

|

07/03/2017
112
Den ene mand på 31 år er nu anholdt. Politiet jagter fortsat medgerningsmanden.

Dagens topnyheder

En brutal voldtægtssag ryster lige nu Storbritannien. I byen Redcar blev en kvinde i 30’erne kidnappet af to mænd, som tog hende og hendes barn med i en bil.

Herefter voldtog begge mænd kvinden, mens hendes barn så på. Det skriver Metro.co.uk.

Den ene af gerningsmændene – en 31-årig mand – er nu anholdt oplyser politiet. Hans medgerningsmand er fortsat på fri fod.

Kvinden var med sit barn på tur til en populær sø i området fredag formiddag. Mellem klokken 11.30 og 12.30 satte en bil farten ned, og to mænd steg ud. De tvang mor og barn ind i bilen og kørte væk.

Bilen stoppede på en afsidesliggende vej. Her blev kvinden voldtaget af begge mænd. Politiet mener, at overgrebet kan være foregået over en periode på op til syv timer. Efter voldtægten kørte mændene mor og barn til en anden afsidesliggende vej, hvor de blev smidt ud af bilen mellem klokken 17.30 og 18.30.

De løb over en vej mod et skovområde. Her lykkedes det kvinden at tilkalde hjælp hos en bilist.

Politiet har gennemgået en række overvågningsbånd og vidneafhøringer. Området ved søen, hvor mor og barn blev kidnappet fra, var meget befolket på kidnapningstidspunktet. Derfor håber man at få fat i folk, der har gået tur eller arbejdet i området og kan have set noget.

- Ofret skreg på hjælp, da hun blev tvunget ind i bilen. Nogen må have set eller hørt hende, lyder det fra politiet.