Mand brokkede sig over løs hund i Esbjerg: Jagtede og tævede hundelufter rundt i kvarteret

Den 42-årige mand blev jagtet rundt i området af de to mænd. Foto: Shutterstock

En 42-årig hundelufter fik tæv to gange, da en mand brokkede sig over at hunden gik løst rundt. Da mandens ven kom forbi, gik de amok.

Tirsdag morgen ventede der en rigtig ubehagelig oplevelse for en 42-årig mand fra Esbjerg, da han skulle ud og gå en mprgentur med sin hund.

Manden var ude at gå med sin hund på Baggesens Alle, da han blev passet op af en anden mand, der højlydt brokkede sig over, at hunden ikke var i snor, skriver jv.dk.

De to mænd kom op og toppes, hvor skænderiet udviklede sig til håndgemæng, der dog hurtigt stilnede af. Men den arrige mand vil ikke finde sig i, at hundelufteren ikke lyttede.

- Kort efter kommer en tredje mand så cyklende til stedet. Det viser sig at være en kammerat til manden, som brokkede sig, og de to tildeler hundelufteren en masse slag. Der bliver så voldsomt, at manden på et tidspunkt ligger på jorden, mens de fortsætter, siger politikommissær Ole Hillerup fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Læs også

29-årig fik konstateret livstruende sygdom: Advarer nu andre mod farligt symptom efter sex

Da politiet ankommer til stedet, forsøger de to mænd at hævde, at hundelufteren var den aggressive part i sagen, og havde startet slagsmålet.

Hundelufteren blevet passet op ved Baggesens Alle, hvor de to mænd overfaldte og jagtede manden rundt.  Foto: Google Maps

Men betjentene fandt hurtigt ud af, at sandheden var en ganske anden.

- Hundelufteren forsøgte på et tidspunkt at flygte fra stedet, men de to mænd indhentede ham og gav ham endnu flere øretæver. Så der er ikke tvivl om, hvem der er den aggressive part, siger Ole Hillerup. 

Læs også

68-årig østjyde ville lave pomfritter - men det gik slet ikke efter planen

De to mænd på henholdsvis 42 og 45 år blev anholdt og taget med til afhøring. De er dog ikke blevet varetægtsfængslet i sagen, men de er begge sigtet for vold.

Kvinde går amok på fly, da hun skal sidde ved siden af mor og hendes søn: Men én sætning får personalet til at tage hævn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip