Mand dømt for besked til Joachim B. Olsen: Ville give ham én på tuden

Foto: Polfoto (arkivfoto)

En midaldrende mand fra Frederiksværk er blevet dømt for at have sendt en truende besked til Joachim B. Olsen sidste forår.

En 53-årig mand fra Frederiksværk er ved Retten i Hillerød blevet dømt for at have fremsat trusler mod folketingspolitiker Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

I april 2017 sendte den midaldrende mand en direkte besked til Joachim B. Olsen på Facebook. Her skrev manden, at han ville give politikeren ‘en på tuden’, hvis han mødte ham i virkeligheden.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Læs også

Far fra Helsingør frifundet: Incest mod 12-årig datter blev begået i søvne

Dommen over den 53-årige mand lød på 30 dages betinget fængsel. Manden er ikke tidligere straffet.

Joachim B. Olsen er glad for, at manden er blevet dømt i sagen:

- Det er ikke i orden at man truer demokratisk valgte folketingsmedlemmer med vold, fordi man ikke kan lide deres synspunkter og holdninger. Det er uacceptabelt, siger Joachim B. Olsen til Frederiksborg Amts Avis.

Læs også

30-årig dansker fik mand til at voldtage sin 4-årige datter via Skype

Det er ikke første gang, at Joachim B. Olsen oplever noget lignende. Han oplyser til Frederiksborg Amts Avis, at han af principielle årsager sender alle trusler videre til politiet.

Mange politikere har de seneste år modtaget trusler på de sociale medier. Sidste januar blev en 72-årig mand fra Mors eksempelvis idømt en betinget fængselsstraf for at fremsætte trusler mod Jens Rohde og Morten Østergaard på Facebook.

Dommen lød, lige som ved truslerne mod Joachim B. Olsen, på 30 dages betinget fængsel. Den ældre mand, som truede Jens Rohde og Morten Østergaard, var heller ikke tidligere straffet.

Fynsk dagplejemor faldt død om under udflugt med fire børn

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip