Mand fra Horsens i voldsom grillulykke: Fløjet på hospitalet

Foto: Mads Dalegaard/Ritzau Scanpix

En mand er kommet slemt til skade i en grillulykke, og er derfor blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet.

Vejret har været rigtig godt de seneste par dage. Derfor er der også rigtig mange danskere, der har udnyttet det, ved at tænde op i grillen.

Læs også

Tidligere DR-deltager i stor jubel: Er gravid

En af dem, der besluttede sig for at gøre dette torsdag aften, var en mand fra Horsens.

Desværre gik det ikke helt som planlagt. Manden blev nemlig involveret i en voldsom grillulykke, der førte til, at han blev fløjet med helikopter til Rigshospitalets brandsårsafdeling.

Det oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi ifølge Ritzau.

Anmeldelsen om den voldsomme ulykke tikkede ind kl. 18.20, hvorfor det er begrænset, hvad Sydøstjyllands Politi har kunne fortælle om ulykken.

Det lyder dog, at han skulle være kommet til skade, da han har forsøgt at starte sin grill, ved at bruge benzin. Det er ikke gået, som det skulle, og derfor endte det med, at han blev brændt af dampene.

Tilsyneladende har der været tale om voldsomme skader, da det blev skønnet nødvendigt, at han blev fløjet med helikopter direkte til Rigshospitalets brandsårsafdeling.

Læs også

Mand afviste 8-årig piges ønske: Nu deler han vandene på nettet

Sydøstjyllands Politi har dog ikke kunne udtale sig om, hvor han er blevet brændt. Ligeledes har de heller ikke kunne oplyse, hvad hans tilstand er, lyder det fra Ritzau.

 

Dagens Gossip