Mand fundet død i vandet - nu er han identificeret

Foto: Google Maps

Lørdag eftermiddag bjærgede Østjyllands Politi en livløs person, som blev fundet i vandet ved Sangstrup Klint i Grenaa. Nu har politiet fundet ud af, hvem den afdøde var.

Det var en 22-årig mand fra lokalområdet, som blev fundet livløs i vandet ved Sangstrup Klint i Grenaa lørdag eftermiddag.

Østjyllands Politi modtog en anmeldelse omkring klokken 14.15, og den unge mand blev erklæret for død, da lægen nåede frem til stedet.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Kvinde fundet med brandskader og knivstik på kroppen

Ifølge politiet tyder de foreløbige undersøgelser ikke på, at manden har været udsat for en forbrydelse. Hans pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Det var ifølge Randers Amtsavis ikke helt let for politiet at komme frem til den unge mand:

- Klokken 14.30 modtager vi en anmeldelse om en person, som ligger i vandkanten ude ved Grenaa. Det har været et meget svært fremkommeligt sted at få undersøgt, men vi er kommet derhen nu og har fundet en død person, udtalte vagtchef hos Østjyllands Politi Carsten Dahl til Randers Amtsavis.

Læs også

Ung mand dræbt i alvorlig arbejdsulykke

Det lykkedes dog politiet at bjærge liget, som blev undersøgt nærmere og altså viste sig at være den unge mand fra lokalområdet. 

Ifølge Carsten Dahl er der ikke noget, der tyder på, at andre er kommet til skade.

I sidste måned blev en mand fundet livløs i vandkanten ved roklubben på Strandvej i Aabenraa. Han blev forsøgt genoplivet, men desværre uden held.

Læs også

Kvinde bestilte lejemord på kæresten: Her er hendes dom

Manden kunne ikke identificeres med det samme, fordi han ikke havde nogen identitetspapirer på sig. Det viste sig senere, at der var tale om en 51-årig mand fra lokalområdet.

Det var en forbipasserende, formentlig en hundelufter, som anmeldte fundet af den livløse mand til politiet kort før klokken 10 den 7. november 2017.

Intet på afdøde eller findestedet indikerede en kriminel handling, hvorfor politiet efterforskede dødsfaldet som en ulykke.

Far fra Billund risikerer fængsel for blodskam: Havde sex med 24-årig datter 'uden tvang'

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip