Mand fundet død i vandhul: Nu er han identificeret

Nils Würtzenfeld

376 uger siden

|

02/05/2017
112
Arkivfoto.
Arkivfoto.
En mand blev mandag eftermiddag fundet død i Odsherred i det vestlige Sjælland. Det har nu vist sig at være den 53-årige Kim Gert Nielsen, der har været efterlyst siden 28. april.

Dagens topnyheder

Tirsdag klokken 16.45 blev liget af en afdød mand fundet i et vandhul Grevinge/Plejerup-området i Odsherred på Sjælland.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Siden har politiet oplyst, at liget er identisk med den 53-årige Kim Gert Nielsen, som har været efterlyst siden 28. april.

Kim Gert Nielsen blev sidst set i live søndag den 23. april. Her blev han kørt hjem af bekendte, men et par dage senere var han ikke længere til stede på sin bopæl, hvorefter familien slog alarm.

Ingen ved, hvor den 53-årige mand siden har opholdt sig, eller hvornår han har forladt sit hjem.

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

På bopælen havde han blandt andet efterladt sin pung og mobiltelefon. Politiet oplyser, at afdøde blev fundet i nærheden af sin adresse, men præcis hvordan han er død, er endnu uvist.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden fundet af Kim Gert Nielsen arbejdet på stedet med bistand fra kriminalteknikere og retsmedicinere. Disse undersøgelser er ikke afsluttet, og politiet kender i øjeblikket ikke dødsårsagen.

De pårørende til Kim Gert Nielsen er underrettet.