Mand mistænkt for at køre 5-årig pige ihjel - nu er han anholdt

Foto: Presse-fotos.dk

Onsdag eftermiddag omkring kl. 16 fandt ulykken sted, hvor den 5-årige pige mistede livet, mens hendes mor blev lettere kvæstet.

Den efterlyste flugtbilist er nu anholdt. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse. 

Læs også

Regeringen fraråder danskerne at rejse til ALLE lande

Påkørslen fandt sted onsdag eftermiddag omkring kl. 16, hvor en sort VW Passat på Sæbyholmsvej ved udmundingen til Peter Bangs Vej pludselig accelererede, krydsede vejen og ramte den femårige pige og hendes mor på den modsatte side af vejen, skriver politiet.

Den 5-årige pige mistede livet, mens hendes mor blev lettere kvæstet. Den 21-årige, der nu er anholdt, flygtede fra stedet, og har siden onsdag været efterlyst. 

Stak af fra stedet

Han mistænkes for at have påkørt pigen pige og hendes mor, og Københavns Politi har siden arbejdet intensivt på at finde den efterlyste, som stak af fra ulykkesstedet.

“Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet. Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen,” siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov.

Den 21-årige mand vil i dag fredag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor Københavns Politi forventer at begære lukkede døre. 

Læs også

5-årig død: Bilisten er flygtet fra stedet

 

 

 

Dagens Gossip