Mand røvet foran hæveautomat: Rammer senere tyven med sin bil og tager sine penge tilbage

Foto: CBS

Han fandt de stjålne penge i mandens lommer og efterlod ham på gaden.

Mandag aften blev en bilist ifølge det lokale politi bestjålet af en mand med en pistol ved en hæveautomat i den amerikanske by Philadelphia. 

Det skriver britiske Daily Mail.

Politiet oplyser, at bilisten, som oprindelig kommer fra Portugal, var ved at hæve nogle penge, da han angiveligt blev opsøgt af den væbnede mand. Gerningsmanden er blevet beskrevet som 49 år gammel og klædt i mørke solbriller og en trøje med hætte.

Foto: CBS

Bilisten, som havde sin kone og deres lille barn med sig, kørte efterfølgende væk fra stedet. Men da han indså, at han manglede sit betalingskort, skulle han være vendt om igen for at tage tilbage og lede efter det. 

Den bestjålne bilist fik sig dog en overraskelse, da han nåede frem og endnu engang blev opsøgt af gerningsmanden, som denne gang skulle have været bevæbnet med en kniv.

Læs også

Bilist fik smadret sin forrude af unge stenkastere: Så gik han amok og løb efter dem

Ifølge politiet kørte bilisten ind i manden med sin bil, så han faldt om på gaden. Manden kastede sin kniv mod bilens forrude, hvor den efterlod et hul.

Foto: CBS

Bilisten skulle være gået hen til den sårede mand, have fundet sine stjålne penge i mandens lommer og derefter forladt stedet. Politiet har efterfølgende afhørt bilisten, hvis påstande er blevet bakket op af overvågningsbilleder fra banken. 

Gerningsmanden skulle være blevet bragt til hospitalet med skader i sit hoved. Når han bliver udskrevet, vil han formentlig blive sigtet for røveri.

 

Dagens Gossip