Mand slog alarm, da han overværede mulig kidnapning: Et ulovligt fund ventede politiet i en pølsemandspose

Arkivfoto: Nils Meilvang/Scanpix

En 46-årig mand kontaktede mandag politiet, da han troede, at en mulig kidnapning fandt sted.

Mandag eftermiddag klokken 11.50 ventede en 46-årig mand på bussen ved et stoppested på Ahorn Alle i Ringsted.

Pludselig lagde den ventende mand mærke til et optrin, der med det samme fik ham til at ringe til politiet. De skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

På afstand havde en grålig bil parkeret, og pludselig begyndte to unge mænd, der havde siddet i bilen, at tvinge en tredje person ind i køretøjet, hvorefter man kørte i retning af Ringsted by.

Læs også

Digital hjemmepleje: Ældre skal have hjemmehjælp via en skærm

Da manden frygtede en mulig kidnapning, kontaktede han straks politiet, der efterfølgnede iværksatte en større indsats, hvor mange patruljer blev sendt mod byen for at holde udkig efter køretøjet og personerne i bilen.

Klokke cirka 12.15 blev den grålige personbil spottet parkeret på p-pladsen syd for Ringsted Station, og det fik en patrulje til at opsøge køretøjet.

I den parkerede bil viste der sig at sidde to mænd på 22 år og én på 18 år, og ved politiets ankomst lod ingen af mændene til at være i bilen mod deres vilje. De tre fåmælte mand var alle fra Ringsted, men ingen af dem ønskede at afgive nærmere forklaring om, hvad der var foregået på Ahorn Alle.

Læs også

Derfor må du aldrig lægge toiletpapir på brættet, når du besøger et offentligt toilet

De mystiske omstændigheder og mændenes fremtoning fik betjentene til at visitere de tre unge, og ved nærmere kontrol fandt politiet en pølsemandspose gemt på den ene 22-årige. I posen lå knap et gram hash, og den unge mand blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, ligesom han fik klumpen beslaglagt.

Efterfølgende valgte politiet at indstille indsatsen efter mistanke om noget, der kunne minde om en kidnapning. Den 22-årige vil dog høre nærmere fra politiet, når sagen om hash-besiddelse skal afgøres.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip